Elfogadták a Feljelentő törvényt

Posted by

Lévai Julia Mira

>Üdvözöljük!
Ön a Magyar Életmódot sértő cselekvések illetve kijelentések bejelentővonalát hívta.
Kérjük, készüléke nyomógombjai segítségével adja meg, hogy melyik témában szeretne bejelentést tenni. (Több témában is tehet bejelentést.)

– A Magyar Életmódot követő emberek kigúnyolása, megvető megjegyzések hangoztatása nagy nyilvánosság előtt (parkban, játszótéren, közlekedési eszközökön, kocsmákban, satöbbi), beazonosítható személyektől: 1-es gomb.
– Kisebb körben hangoztatott megvetés, gúnyolás, csúnyánnézés, pártpolitikai kötődések emlegetése: 2-es gomb.
– Szomszédja ellenséges megjegyzést tett a Magyar Életmódra a lépcsőházban vagy a liftben: 3-mas gomb.
– Ugyanezt a saját konyhájában, de nyitva volt az ablak és kihallatszott: 4-es gomb.
– Élettársa-házastársa rendszeresen arra kényszeríti önt, hogy férfi létére mosogasson, illetve nő létére csavarja be a villanykörtét: 5-ös gomb.
– Rokona, barátja legót, kisvasutat vagy fizikai-csillagászati témájú könyvet hozott ajándékba a kislányának-lányunokájának, illetve fülbevalót, gyűrűt vagy életrajzi könyveket a kisfiának-fiú unokájának: 6-os gomb.
– Fészbukos beszélgetőpartnere rendszeresen kétségbe vonja, hogy ön teljes mértékben tisztában van a Magyar Életmód mibenlétével: 7-es gomb.
– Fészbukos beszélgetőpartnere azt állítja, hogy ön csak azért propagálja a Magyar Életmódot, mert ezért egy zsák krumplit kapott a Fidesz helyi szervezetétől: 8-as pont.
A bejelenteni kívánt személyek nevének és elérhetőségének bediktálása, munkatársunknak: 9-es gomb.
Kérjük, a beszélgetés után ne tegye le a telefont, hanem értékelje egy 1-től 5-ig tartó skálán, hogy munkatársunk a Magyar Életmódnak és a nevéből kikövetkeztethető nemének megfelelő stílusban beszélt-e önnel. (1-es gomb: egyáltalán nem felelt meg, 5-ös gomb: tökéletesen megfelelt.)

Amennyiben önmagáról is szeretne bejelentést tenni, mert időnként azon kapja magát, hogy maga is elbizonytalanodott a Magyar Életmód létezését illetően, adja meg telefonszámát, és mi továbbítjuk azt a Belügyminisztérium pszichiátriai szolgálatához, ahonnan mihamarabb vissza fogják önt hívni.
Sikeres rögzítés! Köszönjük hívását, kezicsókolom, a viszont hallásra!