Podkászt

Posted by

Gellért András

Pénztáros Ani, a négyes kasszában ülve átszólt a mellette lévő ötösben dolgozó Csokis Bettinek, mivel évek óta együtt kasszáznak, ám a köszönésen kívül sosem beszélnek egy szót sem, valójában nem is ismerik egymást, mi lenne ha közösen csinálnának egy podcast műsort a Spotifynak, aztán egy videós változatot a Youtube csatornának.

Csokis Bettinek tetszett az ötlet, meg is jegyezte, eddig sosem értette, miért készít ma már szinte minden magyar ilyen beszélgetős izéket, de tök jó, dumálgassanak, így a műszak végén az öltözőben okostelóval fel is vettek egy részt, Kalandok a kasszában címmel.

Kicsit sokat nyökögtek, nem találták a szavakat, időnként teljes sötétségben keresték a vészkijáratot, nem is volt mondanivalójuk, de azért jól érezték magukat, kamaszlányosan röhögcséltek, kibeszélték a férjüket: Betti emberének savat csinál a saját márkás tejföljük, ezért nem is tesz már neki a bab mellé, mert akkor végképp nem lehet vele egy ágyban megmaradni, sőt.

Ani a vége főcím előtt még azt is kiszedte Bettiből, tényleg szereti-e a csokit, vagy csak valamelyik barom nevezte el őt Csokis Bettinek, mire Betti jót nevetett, és bevallotta, hogy kisebb orgazmust él át, ha ellophat egy Sport szeletet. Jó, nem hülye ő, nem a saját boltból. Innen hát a becenév.

Erről szólt Pénztáros Ani és Csokis Betti mély, érdekfeszítő, rendkívül tartalmas első podcast adása. Máris hatalmas a rajongótáboruk, és ez teljességgel érthető.