Posted by
Hadházy Ákos
>Szánalmas : a képeken a gyulai körzet teljes fideszes élcsapata hallgatja, ahogyan a költségvetési csalásért jogerősen elítélt méhkeréki polgármester hálálkodik a fideszes országgyűlési képviselőnek. Azt köszöni sűrű nyelvcsapásokkal, hogy évtizedes késés után a köpedelem rossz utakból 2218 (kettőezer kettőszáz tizennyolc (!) ) métert fel szíveskedik MAJD újítani a megyei Közútkezelő. A csaló polgármester azt egy szóval sem említi, hogy a felújítást EU-s támogatásból valósítják meg.A fideszes képviselő talpát fényesre nyalja, de a svéd, holland és német adófizetőket, akik az utat finanszírozzák, meg sem említi… Az, hogy egy komplett EU-s projektet elcsaló polgármester tarthat ilyen beszédet, nem csak a méhkerékiek, hanem az egész ország szégyene. Ez akkor is így van, ha tudjuk, hogy a csalásért elítélt politikust újra megválasztó megtévesztett méhkeréki emberek ugyanúgy a propaganda áldozatai, mint az egész ország.
A vicc amúgy még az, hogy a képeken nem Tát Margit az egyetlen jogerősen elítélt csaló. Ott figyel áhítattal Mokán István sarkadi polgármester is, akit korábban szintén jogerősen elítéltek csalásért (vele egy háztartásban élő kedvesének juttatott jogtalanul szociális támogatásokat.)
Nem tudom amúgy, ha a nyúlfarknyi út felújításának BEJELENTÉSE ekkora csinnadrattával történik, akkor mi lesz, ha majd átadják a 2218 méteres “sztrádát”? Ökörsütés, rezesbanda, miniszteri megnyitó, gondolom…
A képek forrása a csaló polgármester posztja: https://www.facebook.com/tatmargit/posts/634293562045438