Még egyszer Dr. Nyulasi Tibor kitüntetéséhez

Posted by

Péterfy-Novák Éva:

A QR kódra kattintva meg tudjátok nézni Renner Erika sérüléseit, amiket Dr. Nyulasi Tibor szakmai, szakértő véleményében úgy minősített, hogy ezeket a sérüléseket Renner Erika saját magának is okozhatta forró kamillával. (A szerkesztő megjegyzése: a QR-kódot annak brutalitása és az áldozat iránti tiszteletből nem mellékeljük!)

Ez az ember úgy nyilatkozott szakértőként ezekről a szörnyűséges sérülésekről, hogy azokat nem látta, Renner Erikát soha meg nem vizsgálta. Ez az ember úgy nyilatkozott szakértőként ezekről a sérülésekről, hogy még fotókat sem látott soha ezekről a súlyosan maradandó sérülésekről. Ez az ember az aljas bűncselekmény jogerősen elítélt elkövetőjét, a vitorlás haverja unokaöccsét megpróbálta egy hazug orvosszakértői véleménnyel mentegetni.

Ez az ember elfelejtette jelezni, hogy nem elfogulatlan, hiszen ő az elkövető nagybátyjának régi barátja. Nyulasi Tibor a mai napig együtt vitorlázik Mikola Bálinttal. Azzal a Mikola Bálinttal, aki Bene Zsuzsa testvére. Bene Zsuzsa pedig a súlyos bűncselekmény (jogerősen elítélt) elkövetőjének, vagyis Bene Krisztiánnak az anyja. Ez az ember tehát vagy erkölcsileg vagy szakmailag nulla. Ez az ember egyik esetben sem méltó semmilyen kitüntetésre. Én most szépen, minden elérhető kormányzati e-mail címre elküldöm ezt a QR kódot és ennek a bejegyzésnek a szövegét. Én most szépen, minden János Kórházi e-mail címre elküldöm ezt a QR kódot és ennek a bejegyzésnek a szövegét. Csak, hogy tudják, kivel is dolgoznak együtt minden nap. A sérülések súlyosságához idéznék Mérő Vera Lúg című könyvéből:
„Mikó bírónak viszont volt lehetősége megtekinteni a peranyagba becsatolt képeket, amit bizonyára meg
is tett.
Ennek ellenére hangzott el a következő kérdés:
– Okoz-e önnek ez a fajta sérülés bármiféle problémát a mindennapjaiban?
A kérdés – sok másik bírói kérdéssel egyetemben – nem szerepel a jegyzőkönyvben.
A válasz viszont ott áll, kitörölhetetlenül.
– Nincs hüvelyem.”

Címkép: Nyulasi-Bene-Mikola