Néhány szócikk a NER szótárából a nemzeti ünnepre

Posted by

Kiss Judit Ágnes

Magyar emberek: a Fidesz szavazóbázisa
Kokárda: párttagkönyvecske a külső párt tagjainak
Menekült: háborús országból érkező fehér bőrű személy
Bevándorló: letelepedési kötvényt vásároló bármely bőrszínű és múltú személy
Migráns: sötét bőrű fiatal férfi, aki azért jött, hogy megerőszakolja a nőket, eltapossa a termést, felrobbantsa a plázát és összeszarja a buszt. Nagy valószínűséggel tovább áll egy másik országba, de addig félelemkeltésre (lásd veszélyhelyzet) tökéletes eszköz. Mindaddig migráns, míg nem vásárol letelepedési kötvényt.
Veszélyhelyzet: minden olyan jelenség, amely segítségével fenntartható a rendeleti kormányzás.
Buzi/Meleg/Transznemű: fölül csöcsös, alul pöcsös, rúzsozott, szakállas, embernek nem nevezhető pedofil szörnyszülött, aki óvodák környékén garázdálkodik, és erőszakkal átoperálja a gyerekeket a születési nemüktől eltérővé.
Gender: szőrös lábú és szőrös tökű nőstény, aki állva hugyozik, és erre tanítja a kislányokat, valamint arra, hogy politikai hatalmat szerezve verbális kasztrálást hajtsanak végre a férfiakon.
Nő: hétköznapokon munkaidőben sokat és hangtanul szülő önálló tudattal nem rendelkező, háztartás vezetésére alkalmas biorobot.
Európai Unió/ Brüsszel: megállításra váró pénzzel kitömött gólem, amely szeretné kioperálni az egészséges, normális, konzervatív magyar érzületet a nemzettestből.
Rendszerhasználati díj: még mindig tűröd, hogy a rendszer (ki)használjon
Balaton: nem teljesen körbebetonozott kerti úszómedence
Putyin: cuki macika nem bánt!
Pedagógus: lázadó rabszolga, keresztre vele!

Címkép: Weisz Béla