Hodász András bejelentette, feltámad a Szemlélek 

Posted by

>Bár egy hónappal ezelőtt leálltak a keresztény szellemiségű hírportál frissítésével, márciustól mégis újra aktívan folytatni tudja tevékenységét a Szemlélek online magazin. Ezt Hodász András és Sáhó Eszter, a szerkesztőség két munkatársa jelentette be az alábbi videóban, melyet Gégény István lapigazgató juttatott el a Media1.hu-nak ma, szerda reggel.

Az újraindulás annak köszönhető, hogy nagyon sokan fogtak össze,  rengeteg ember mondott igent az elmúlt hónapban a Szemlélek jövőjére, hangzik el a videóban, melyben azt ígérik, hogy hamarosan átlátható formában fog kommunikálni a Szemlélek Alapítvány arról, hogy mekkora összegből tudnak működni. Erre vonatkozóan támogatói közléssel bővült a magazin impresszuma.

„Hálásan köszönjük a támogató szavakat és adományokat, amelyek  megerősítették számunkra, hogy szükség van arra a küldetésre, amelyet a  Szemlélek szolgál! Különösen szeretnénk kifejezni köszönetünket azoknak a médiumoknak, amelyek a Szemlélek elhalkulásakor hírt adtak nehéz helyzetünkről,  szolidaritást vállaltak szerzői közösségünkkel. Megérintette a szívünket ez az együttérző figyelmesség, amely azt is üzente, hogy komoly  felelősséget hordozunk” – hangzik el a videóban.

Hangsúlyozták: az újraindulás nem jelenti az eddigi tevékenységük folytatását, hiszen szerényebb keretből gazdálkodhatunk, de a Szemlélek Társalgó nevű podcastot folytatni fogják, a magazin arculata is megújult, Hodász András pedig – ezt saját maga jelentette be – visszatér aktív szerzőként.