Magyarország a béke pártján áll

Posted by

George Lazar

>1939 májusában Hitler és Mussolini kijelentették, hogy leghőbb vágyuk a béke. Horthy Miklós is csatlakozott a fasiszta diktátorokhoz, kifejezve ezzel is “a magyar emberek békevágyát.” Néhány hónap
múlva Hitler lerohanta Lengyelországot. A világtörténelem leggyilkosabb és legkorruptabb agresszorai mindig békevágyukról papolnak. Orbán nem békét akar, hanem hatalmon akar maradni. Mivel a Nyugat már nem tolerálja rendszerének intézményesített korrupcióját, homofóbiáját, rasszizmusát és antiszemitizmusát ezért Putyin vazallusa lett. Azt reméli, hogy Moszkva védelme alatt korrupt rendszere megmaradhat.

Orbán ugyanúgy taktikázik mint a háborús bűnös Horthy, aki 1944-ben amikor már tudta, hogy az amerikaiak bíróság elé állíthatják és ezért felajánlkozott Moszkvának. Levelét így zárta “Megragadom az alkalmat, hogy kifejezzem Sztálin Tábornagy Úrnak legmélyebb tiszteletemet. Őszinte híve: Horthy”. Orbán akadályozza Ukrajna védelmét is azzal hogy nem szállít fegyvereket a kétségbeesetten védekező szomszédnak, sőt, még a fegyverszállítmányokat sem engedi át. Azt állítja, hogy Magyarország történetének legnagyobb humanitárius programja zajlik és több mint egymillió ukrán menekült érkezett Magyarországra. Azt nem teszi hozzá, hogy a legtöbb ukrán menekült csupán néhány órát tölt Budapesten, amíg átutazik az országon. Az amerikai források szerint 30 ezer ukrán menekült maradt Magyarországon. A magyar gazdaság valószínűleg még keres is a menekülteken. Orbán kijelentette, hogy Magyarország 4 ezer milliárd forinttal fizetett többet ugyanannyi energiáért, mint egy évvel korábban. Azt már nem tette hozzá hogy a pénzt Putyinnak fizette ezzel is finanszírozva az Ukrajna elleni agressziót. Orbán megtagadja az energia diverzifikációt és még ma is ragaszkodik Paks 2-höz.
Európában csupán Lukasenko jelentette be hogy orosz technológiával épít új atomerőművet. A Paks–2 szerződést már régen fel kellett volna mondani. Míg Putyin az orosz kisebbséget használja fel nacionalista propagandájára és az Ukrajna elleni támadásokra, Orbán kinevezte magát a “kárpátaljai magyarok” képviselőjének. Szerinte “Kárpátalján, ami Ukrajna része, nagy magyar közösség él, 150-200 ezer közötti honfitársunkról beszélünk.” Rossz hírem van, jó ha 40-50 ezer kárpátaljai ukrán állampolgár vallja magát “magyarnak”. Orbán néhány napja az ukrajnai rezsim által állítólag jogfosztott kárpátaljaiakat a magyar nemzet részének tekintette, Novák Katalin pedig kijelentette, hogy ő a határontúli magyarok elnöke is. Mintha Horthy 1939-es kiáltványát olvasnám. Miután lerohanta a Csehszlovákiához tartozó tartományt, kiáltványt intézett Kárpátalja népéhez: „Kárpátalja népéhez! Az egész magyar nemzet és a magam nevében szeretettel köszöntelek benneteket, testvérek. Testvéreink voltatok és testvéreink vagytok, őseink a ti őseitekkel sok századon át jót és rosszat megosztva békességben, harmonikus szeretetben éltek egymás mellett, együtt harcoltak a szabadságjogokért olyan időkben, amikor azok Európa nagy részében ismeretlenek voltak. Kéklő hegyeitek ormai a magyar rónára néznek, erdős völgyeiteken száguldó patakok és folyók a magyar Alföldre visznek. A természeti adottságok, felföld és síkság egymást kiegészítve, összefonódva, elszakíthatatlan egységet alkotnak. Isten teremtette így, ezért csak rövid időre tudta az erőszak, az ármány, az emberi tévedés, a rosszakarat elválasztani azokat, akiknek a Magyar Természetőr Társaság örök parancsa az egy államban való együttélést írta elő.”

Rastislav Káčer szlovák külügyminiszter nemrég rámutatott arra hogy a magyar kormányfő irredenta álmokat ápol és Putyin orosz elnökkel kollaborál. Orbánék meghökkentő válasza az volt hogy pszichiáterhez küldték. Putyin 23 éve van hatalmon és diktatúráját az Ukrajna elleni gyors győzelemmel próbálta bebiztosítani. Nem sikerült. Orbán 13 éve van hatalmon és arrogáns Nyugat-ellenes propagandára épült rendszere megingott és most Putyinhoz és kommunista Kínához dörgölődzik… Már korábban is írtam, hogy a sarokba szorított korrupt Orbán rezsim mindent el fog követni azért hogy hatalmát megtarthassa és én nem tartok lehetetlennek egy erőszakra alapuló orbáni diktatúrát sem. A kérdés az, hogy a Fidesz vezetői közül kik tartanak majd vele a lukasenkói úton…