Mennyi kilencmillió ötszázezer dollár fele?

Posted by

>Ma megtudtam, hogy lehetnék akár dollármilliomos is. Kaptam egy levelet. Messengeren.

>Szia Kereszty András!

>Mrs.Füsun Tümsavaş vagyok, Isztambulból, Törökországból. Én vagyok a TÖRÖKORSZÁG Igazgatóságának elnöke, IS BANKASI. Kerestem valakit ezzel a vezetéknévvel, Keresztyvel. Így amikor megláttam a profilodat a Facebookon, úgy döntöttem, hogy hozzáadlak. A feltétel miatt lefordítom ezt az ajánlatot az Ön hivatalos nyelvére, hogy Ön nagyon jól megértse ajánlatom minden aspektusát. Először is szeretném, ha tudná, nagyra értékelem a nagylelkűségét, amellyel itt a Facebookon elfogadta kérésemet, és én Biztosíthatlak arról, hogy nem fogja megbánni tettét, és úgy gondolom, hogy Isten azt kívánja, hogy ezen a nagyon rövid időn belül találkozzam Önnel, mivel egy fontos és sürgető üzleti megbeszélésem van, amelyet meg akarok osztani veletek érdekli és előnyös lesz, mert ez összefügg a vezetéknevével és az állampolgárságával, és hasznot húz belőle.

Egy néhai Kereszty Adrian úr, az Ön országának állampolgára, aki itt Isztambulban, Törökországban egy aranybányászati vállalat tulajdonosa volt, és egyben bankunk egyik legnagyobb részvényese, Isztambulban lekötött betétje volt a bankomnál 2. 2015. február 9 500 000,00 US$ (kilencmillió ötszáz amerikai dollár) értékben vezetett be a számlára autógyártó vállalat megnyitása céljából az Ön országában. De nagyszerű üzletemberként és állandó/rendszeres utazóként nagyon sajnálatos volt, hogy Kereszty Adrian a (COVID-19) koronavírus-betegség halott áldozatai között volt, és 2020. november 20-án halt meg Törökországban, Ankara tartományban. . A bankvezetésem még nem tud a haláláról, én tudtam erről, mert én voltam a számlavezetője. Nem említette a következő rokonokat/örökösöket a számla megnyitásakor, és nem volt házas, és nem találtak hozzátartozót sem.

Múlt héten a banki vezetőségem megbeszélést tartott a bankellenőrzés céljából, hogy feljegyezzék a nyugvó és elhagyott betétszámlákat. Tudom, hogy ez meg fog történni, és ezért keresem a megoldást a helyzet kezelésére, mert ha a bankigazgatóm véletlenül felfedezi a halálát, a bank átirányítja a pénzeszközöket a vezető igazgatóik számára. Szóval nem akarom, hogy ilyesmi történjen. Ezért örültem, amikor megláttam az adataidat. Most arra kérem az együttműködését, hogy a következő rokonként/a számla örököseként mutassam be Önt, mivel ugyanaz a vezetékneve és állampolgársága, mint ő, és a banki központom az én segítségemen keresztül kiadja Önnek a számlát. Nincs kockázat; a tranzakciót olyan törvényes megállapodás alapján hajtják végre, amely megvédi Önt a jogsértéstől. Jobb, ha követeljük a pénzt, mint hagyjuk, hogy a bankigazgatók eltereljék és megosszák egymás között. Nem vagyok kapzsi ember, ezért azt javaslom, hogy osszuk meg az alapokat, 50/50%-ban Ön és én. Mondja el nekem ezzel kapcsolatos véleményét, és kérem, kezelje bizalmasan ezeket az információkat. További részletekkel szolgálok, amint megkapom sürgős válaszát az alábbi személyes e-mail címemen.
Email: fusuntumsavas940@gmail.com
Üdvözlettel.

Mrs.Füsun Tümsavaş

Chairman of the Board of Directors itt: Isbank Türkiye İş Bankası A.Ş, Member of Credit Committee itt: Türkiye İş Bankası A.Ş. és Corporate Governance Committee itt: Isbank Türkiye İş Bankası A.Ş