Celeb Balázs borzasztó hülyesége

Posted by

Teszenyi Kati

>Reggel hallgattam Sebestyén Balázst. Döbbenet volt számomra. A háborúval kapcsolatban fejtette ki véleményét. Az övé, csak épp sok emberre van hatással, főleg, ha butaságokat beszél. A lényege az volt, hogy ő haragszik az USA-ra, haragszik az oroszokra is, de…, és ez a probléma, a de… Ebben a háborúban nincs de, egy nemzet harcol a szabadságáért, az életéért, egy független nemzetet megtámadtak, jelesül Oroszország, semmi másért, azért, mert állítólag nácik vannak ott, meg Hitler2 Putyinnak nem tetszik Ukrajna elnöke…

Sebestyén Balázs az USA-t tette felelőssé, nem az agresszort, azért az USA-t, mert a NATO és nem az USA, hiszen az USA a NATO része, támogatja Ukrajnát fegyverekkel. Senki nem tette fel a kérdést Sebestyén Balázsnak, hogy mégis mit kellene tenni? Hagyni, hogy Oroszország elfoglalja Ukrajnát, és haladjon tovább Európában, ahogy Hitler2 Putyin beszédében el is hangzott. Szomorú ez és mélységesen elítélem azt, amit ma Sebestyén Balázs hangoztatott. Az USA-t vádolta a különböző háborúkért, meg azzal, hogy kifosztja az általa lerohant országokat, meg valami borzasztó hülyeségeket hordott össze. Nagyon ártalmas ez. Egy ország az életéért küzd egy rohadékkal szemben, a NATO pedig végzi a dolgát, védi a NATO tagállamokat. Az USA is, sőt, az USA Európa segítségére is sietett..Úgy tálalni dolgokat egy – számomra nem az – egy celebnek, aki tudja magáról, hogy sok ember hallgatja, hogy nem teszi hozzá, hogy mégis mit kellene tenni, ja, szerinte a békére kellene törekedni. Igen, de nem teszi hozzá, hogy hogyan. Hiszen Hitler2 Putyinnal hosszú ideig tárgyalt Macron elnök, a német kancellár és még sokan mások, köztük a magyar békeharcos is. Feladták, mert elmebeteggel, akinek az álma a nagy Szovjetunió visszaépítése, Európa elfoglalása, nem lehet tovább tárgyalni.

Sebestyén Balázsnak senki nem tette fel a kérdést, hogy mi lett volna a világháborúval, ha az USA nem száll be?, és még igen sok kérdést…. Szörnyűség hangzott el Sebestyén Balázs szájából. Tanácsolnám neki, hogy esetleg ő, mint békepárti – de mindenki az, hiszen senki nem akart háborúzni – keresse meg Hitler2 Putyint és győzze meg, hogy vonuljon ki egy független ország területéről és fejezze be a háborút, üljön le tárgyalni… Ez a sok, magát valakinek gondoló magyar celebbel tele a hócipőm.
Európa Expressz

Címkép: Orosz támadás egy éve