LENDÜLETLENÜL, avagy énértékelő

Posted by

Szűcs R. Gábor

>Hát, ez is megvolt. És még sincs este. Nem. Sötét éjszaka van. És egyre sötétebb.

1. Kb. „azért vagyunk itt, hogy megjöjjön az életkedv”. Erről Moldova jut az eszembe: „menjen ki a Nyugatiba. Hátha a hathúszassal megjön az esze,” És az életkedv is.
2. Már nincs zsugorodó gazdaság, mint az előző kormány alatt. Naná. De most megint ez lesz. Volt a szamárbőrnek egy pár év pihenője.
3. Ha már COVID, az nagy üzlet volt. A tíz ujjunkat is megnyaltuk utána. A fürkészek meg a cserkészek meg ószerészek sok hasznot hoztak. Kínai gép nem lélegez, kussba marad! Lesz itt Mennyei Béke! Meg vakcina, most mit szövegelsz, sárgaságot nem okoz!
4. A világ rossz felé megy. Csak mi megyünk jó felé. Hátranézünk, hát, vazze, nem jön senki. De mi aztán megyünk. Magunkkal se tartunk lépést.
5. Olyan nagy beruházások lesznek itt, amiket még ember nem látott. Lobog a Korda György a szélben! Ha az EU nem fizet, hát majd máshonnan. Majd a népi Kína ad hitelt zsemlemorzsába, vagy mibe, zsenminzsi, ez az, hogy ők építhessenek maguknak vasutat meg egyetemet. Bevezetjük az írásjeleket a településhatárokon már kint is vannak. Hülye, aki elolvassa.
6. Minden magyar lesz. Telekom magyar, Vodafone magyar, hírközlés magyar, reptér magyar, rút szibarita váz magyar, romlásnak indult hajdan erős Pista. .
7. Mi a béke partján állunk és nézzük. Ez a szlávok háborúja, Szvatopluk egy vs. Szvatopluk kettő, jók: Fehér Ló és Fia továbbá sztrapacska juhtúróval. Mi olyanok vagyunk, mint Ukrajna, az ukránok innen is elmenekülnek A szankciók mindig ártalmasak, kivétel a Pragmatica Sanctio.
8. Nyereg alatt puhítjuk az inflációt, míg olyan lapos nem lesz, hogy az már homorú. Elég homorú, hogy infláció van, de azt a Gyurcsány okozta, meg a Soros, majd a háború, most meg a szankciók, és jövőre kitalálunk egy újabb okot, és megint elölről.
9. Örömmel jelenthetem, hogy már saját termésű pedofilunk is van, nem, nem a Kaleta, ő különben is csak lakásra gyűjtött és ártatlan, mint a ma született lepedő. Nem ez más, ez igazi, reklám-pedofil. Ebből is látszik, hogy el kell törölni az iskolai angol-oktatást.
10. Az Európai Parlament előtt naponta áll a rabomobil, de a magyar Igazságügyi Minisztérium még ráverhet egy kört. Magam fölött is én vagyok! Hajrá magam!

Címkép: Orbán nyakkendői