Félreértés

Posted by

Gellért András

>Örökre rács mögött marad a rádiós műsorvezető. A bíróság immár jogerősen is tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte. A sztár előre megfontolt szándékkal, hidegvérrel, és különös kegyetlenséggel követte el tettét.

A tragédiának voltak már előjelei, ugyanis éppen a saját reggeli műsorában beszélt arról, mit tenne azzal a negyvenessel (férfival), aki az ő gyerekével együtt jönne a showman lakására. Szerinte egy ilyen közös séta  egyértelműen pedofil cselekedet.

A végzetes napon a közismert médiaszereplő már az erkélyről látta, amint fia és a társaságában lévő, negyven évesnek tűnő férfi a házuk felé közeledik. Ekkor döntötte el, mindezt nem hagyhatja büntetlenül. Sietve lement a garázsba, ahol magához vette a vasvillát. Amikor meghallotta a csengőt, készen állt a megtorlásra. Kinyitotta az ajtót, majd szó nélkül beleállította a negyvenes férfi mellkasába a kerti szerszámot. Valójában a hátába szerette volna, de áldozata szemben állt vele, sőt mosolyogva köszönt neki. A döfés következtében azonnal meghalt.

A műsorvezető gyereke nem értette, miért ölte meg az osztálytársa édesapját, aki csakis azért kísérte el, azért jött vele, hogy az egész családot meghívja a hétvégi, születésnapi ünnepségre.