E.T. jelentkezz!

Posted by

I.G.
Akkor most jönnek a földönkívüliek, vagy nem? Az, hogy megszaporodtak az ismeretlen repülő tárgyak  felettünk, azt jelenti, közeleg a vég? Lesznek harmadik típusú találkozások az emberiség és az idegen lények között? Igaza lesz a jósoknak, akik szerint ebben az évben az űrlének felfedik magukat előttünk?

Isten bizony, én nagyon kíváncsi vagyok az igazságra, pedig nem vagyok UFO hívő. De nem ám! Az viszont engem is foglalkoztat, nem is kicsit, de nagyon, hogy a repülésügyi hatóságok, a NASA, meg mindenféle katonai szervezet miért titkolózik rendszeresen, s miért közölnek egymásnak ellentmondó információkat velünk, szegény, hírekre éhes polgárokkal. Tudom én, a katonai titoktartás mindennél előbbre való, ám mikor jeles parancsnokok szólják el magukat, akkora szegény embernek bizony beindul a fantáziája.

Az amerikai elnök azt mondja a hírekben, hogy Kanada felett egy, Amerika felett két azonosíthatatlan repülő tárgyat lőttek le, azonnal felállította a csapatát, hogy megállapítsák, jelentettek-e ezek a szerkezetek biztonsági kockázatot.

Pont, mint a filmekben.

Az emberek az eget kémlelik, a katonák, meg a politikusok pedig ködösítenek. A Pentagon elsőre nem zárja ki az UFO-k berepülését, de ez csak egy nyilatkozat volt.

Az Észak-amerikai Légtérvédelmi Parancsnokságparancsnoka ugyan szintén sejtelmesen úgy fogalmazott, ő bizony semmilyen lehetőséget nem zárna ki atekintetben, hogy honnan származnak ezek. Azután jött a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsának kommunikációs koordinátora, aki egyértelműen kijelentette, az amerikaiak ne aggódjanak, nem földönkívüliekről van szó.

Gondolja, aggódtak? Biztos, de sokan épp azért, mert nem tudják, hány óra is van. Menjenek a bunkerekbe, vagy a házukban várják a szürkék támadását és a bolygó megsemmisítését.

S hogy honnan tudják, nem földönkívüliekről van szó? Hiszen még csak most kezdték el a kutatást Alaszka közelében, a jégmezőkön, meg a tavak és folyók felett, s még nem is vizsgálták át azt az óriási területet, ahol leestek a lelőtt szerkezetek. Vagyis a repülő objektumokat még nem vizsgálhatták meg közelről. Azt olvastam, hatezer méter magasan repült az egyik, amikor megsemmisítették.

Szóval most kifúrja az oldalamat, jönnek-e a kis szürkék, vagy a zöldek. Esetleg a hüllők? jaj, ők inkább ne, mert azt írják róluk, nagyon agresszívak. Akkor inkább maradok a szerethető, csúnya kis földönkívülinél. E.T. jelentkezz!