Soha többet óriásplakátokat!

Posted by

Magyar Jobbágy

>Ha országszinten nézzük, elképesztően trágya állapotban van mentálisan hazánk, és ez nem a szankciók, nem Soros, de még csak nem is a háború hibája.  Egész egyszerűen az emberek mindennapjaiba teljesen beette magát a politika és a törzsi szintű gyűlölködés minden aspektust áthat, legyen szó az időjárásról, a fociról vagy éppen Manyi néni fűszerkertjéről. 

Ahogy Áder János is mondotta egyszer, a közbeszéd alakulása kapcsán, már csak a számosság miatt is a kormányt terheli a felelősség.  Egy dolgot hozzátennék, és kicsit messziről indítanék. Pár éve az agglomerációban dolgoztam és minden reggel kocsival mentem 30 kilométert. Mire a munkahelyemre értem, rendszeresen akkora volt a fejem, mint egy görögdinnye. Nem értettem, míg rá nem jöttem egy nap az okára: az óriásplakát-kampányok az út mellett!  Állítsuk meg Brüsszelt, nehogy Soros nevessen a végén, az éppen az aktuális ellenséggel foglalkozó “tájékoztató” kampányok.

Éppen ezért úgy gondolom, az “ősbűnt” az követte el, aki ezeket a plakátokat kitalálta és az arcunkba nyomta, gyakorlatilag úgy, hogy esélyünk ne legyen elkerülni. Közlekedni mindenki szokott, így csak akkor lehet semmibe venni ezeket az üzeneteket, ha az erdő mélyén élünk, vadászgatunk és esővizet iszunk. Arról nem is beszélve, hogy mennyire tesz jót a gyerekvédelemnek, ha tele van az ország azzal a szóval, hogy “Elk.rtuk”? Éppen ezért én az javaslom, kampányidőszakon kívül politikai üzenettel ne lehessen plakátolni! Ez vonatkozzon a szatellitszervezetekre, így  például a CÖF-re és a teljes ellenzékre is!