Nagy Feró szereti Orbán Viktort és mindenki agymosott, aki szerint ő agymosott

Posted by

A Karc FM-en osztott meg magvas gondolatokat a korábban az autoritást megvető, most pedig azt hűen szolgáló rocker.

Nagy Feró, a Beatrice frontembere az elmúlt években nemcsak Orbán-hívőként, de általános-mindenes szakértőként is coming outolt: kikérték már a véleményét benzinárról,energetikáról, Trianonról, de még a főispánság bevezetéséről is, most azonban csak egy baráti pasis rádióműsorban mesélte el az élet nagy dolgait a KarcFM-en. Ha nem számít az ideje és a vérnyomása, itt megtekintheti, de röviden – a Blikk és a 24.hu összegzése szerint – az alábbiak hangzottak el:
Nagy Feró szerint a mai rockzenészek nagyobb többsége jobboldali, egyetért „azzal a kormánnyal, amit Orbán Viktor – állj vigyázzba! – vezet”.
A rocker szerint ő biztosan nem agymosott, sőt, azok az agymosottak, akik azt írják róla, hogy ő agymosott! Neki „olyan érzése van”, hogy az ilyen emberek (a független újságírókra gondol? – a szerk.) magas fizetésekért állandóan „ellene írnak” és meg vannak szervezve erre.
Bölcsen kifejtette, hogy amíg az ember fiatal, szeretné a világot megváltoztatni, idősebben már belemegy kompromisszumokba.
Rögtön ezt követően azt mondta, kvázi ok-okozati összefüggésként, hogy ha Orbán Viktor mond valamit, azt komolyan kell venni. Hozzátette: ha „a Viktor megszólal a tévében”, ő rögtön nézi, elfogultan, de azért mindig próbál belekötni. Nagy Feró bevallotta, hogy szereti Orbán Viktort, de „van mellette még egy pár jó arc.” A pár jó arc alatt Semjén Zsoltot és Szijjártó Pétert említette.
A zenész szerint túlságosan megosztott az ország, amit abból vezetett le, hogyha neki tetszik egy olyan intézkedés, ami történetesen orosz érdekeket szolgál, akkor egyből Putyinistának nevezik.
Szerinte erről szó nincs, sőt: a baloldal egy külföldi állam, Amerika érdekeit képviseli, pedig arról kiderült, hogy „az nem a szabadság hazája”.
Az adás végén pedig egy-egy kifejezéssel kellett jellemeznie magyar politikai- és közszereplőket: Nagy szerint Kádár János és Erdős Péter hazaáruló, Antall Józsefet még nem lehet megítélni, Horn Gyula az utolsó tisztességes kommunista, Gyurcsány Ferenc pedig iszonyú veszélyes.
És Orbán Viktor? Nagy Feró csak annyit mondott: „Állj vigyázzba! Elöljáró!”

Forrás hvg.hu
https://hvg.hu/kultura/20230212_Nagy_Fero_szereti_Orban_Viktort_es_mindenki_agymos
ott_aki_szerint_o_agymosott