Megfordult a plakát

Posted by

Kereszty András
>Megfordult az óriás plakát. Azt követően, hogy heteken át háttal állt nekünk, Donáth Anna most pördült egyet, és a szemünkbe nézett. És ennyi. A Momentum jövőbe tekintő összejövetelén annyi történt, hogy  mindenki nagyon örvendezett, hogy a kismama visszatért, és most beszédet mond. De beszélt az eddigi (és ezutáni) pártelnök, az önkormányzati képviselő, a polgármester. Mind elmondták, hogy Anna hiányzott, de mostantól már nem hiányzik, mivel itt van. A szerencsésen visszatért kismama elmondta, hogy Orbánt most nem lehet megbuktatni. Meg hozzátette – valószínűleg a kiegyensúlyozottság illusztrálására -, hogy a Nyugatnak is vannak hibái.
Nem változott a helyzet annyiban sem, hogy a DK ismert emberei most jól megmondták a Momentumnak, hogy nem Anna a legnépszerűbb ellenzéki politikus és a Momentum kevésbé népszerű, mint a DK. Hadd tudják.
Szóval ennyi a lényeg. Van egy kisbaba. Mostantól nézegethetjük a Momentum Annáját a plakáton. (Helyes). A helyzet itt Kelet-Közép-Európában változatlan.