Neglizsé

Posted by

Cseh Éva
>Nem szeretek gonoszkodni, de most egy kissé ördög leszek. Elegem van már abból, hogy bár merre váltok a TV csatornán, ÖrdögNóra állítólag a TV műsorok legnagyobb műsorvezetője bugyiban melltartóban libeg elém egy reklámban. Nem vagyok prűd, sőt bevallom jól mutat a cici fixekben, csak azt nem értem hogy miért adja el magát.
Tudjuk: rengeteg műsora van /a férje a legdrágább fotós/ szóval nem zsíros kenyérre van szüksége. Közben gyerek műsora megy a TV-ben /Vigyázat, gyerekkel vagyok/ ami miatt a mostani szereplők ha felnőnek lehet, hogy beperlik. A szülőket sem értem akik a képernyő elé állnak, s magukból, a gyerekeikből csinálnak bohócokat. De van annyi pénz, amiért van aki eladja a gyerekét. Nórika meg eladta a testét. Bugyiban, melltartóban, fehér, piros, kék, fekete, bordóban – méreg drágában – illegeti magát.
Egyébként szerintem sokkal jobb fehérnemű reklám, mint műsorvezető, mert ez utóbbiban állandóan nevetgél, s hadar, nálunk a faluban úgy mondták, hogy úgy jár a szája, mint a kacsa pi……ja. Nórika nyugodtan beperelhet, nekem csak nyugdíjam van…

Címkép: Ördög Nóra a reklámban