Harry non coronat

Posted by

Az udvar már korábban bejelentette, hogy III. Károly koronázása május 6-án lesz a londoni Westminster-apátságban. A Buckingham-palota által vasárnap ismertetett részletek szerint a koronázási ünnepségek első mozzanataként május 6-án, szombaton délelőtt a király és hitvese díszes menet élén a palotából a Westminster-apátságba hajtat, írja az MTI. A ceremónia után a királyi házaspár visszatér a Buckingham-palotába, ezután III. Károly és felesége, valamint a királyi család tagjai megjelennek a palota erkélyén és üdvözlik a tiszteletükre összegyűlt tömeget.

A mostanában főleg memoáríróként aktív Harry herceg és felesége, Meghan Markle azonban valószínűleg nem teszi tiszteletét az erkélyen, írja a Daily Mail, Harry nemrég megjelent botránykönyvére, a Tartalékra utalva. A lap szerint a koronázás III. Károly abbél szándékát fogja kifejezni, hogy „a nép királyának” szerepében tűnjön fel, ezért a menekültek, a diverzitás és az önkéntesség lesznek a hármonapos ünnepségsorozat legfőbb témái.

rtl.hu

Címkép: A könyvesbolt tréfája: Harry Herceg Spare-je mellé kitettek egy másik könyvet: “Hogyan gyilkold meg a családodat”