Szó bennszakad

Posted by

Jánosi Katalin:

Botrány botrány hátán, a fidesz-beton meg se rezdül.

Nyomozást indítottak a kínai hatóságok a Debrecenben akkumulátorfólia-gyárat építő cégtulajdonos két kínai személy ellen, házi őrizetbe kerültek – ámde a magyar államtól már megkapták a 13 milliárd forintos vissza nem térítendő állami támogatást!
Az már eltűnt, mint szürke szamár a ködben!
A debreceniek elutasították a másik kínai gyár, az akkumulátorgyár telepítését, “ha nem egészségtelen, telepítsék Felcsútra!” felkiáltással. “Van valami” a kínaiak és a kormány körül… A Külügy és a nagy üzletkötő Szíjjártó miniszter hallgat.
(Hvg.hu cikke alapján)

Disznóság a köbön. Vodafon buli – amiről nem beszélnek:

“Mind a 4iG, mind az Antenna Hungária fülig benne van egy súlyos bűnügyben, érintettek egy kiterjedt és súlyos csalássorozatban, a Fuzik Zsolt-féle számlagyár-ügyben. A NAV kommandósai 2021 júniusában nyolcvan különböző helyen csaptak le, több tucat személyt tartóztattak le, és házkutatást tartottak a 4IG-nél és az Antenna Hungária Zrt.-nél is. – A sztoriban van padló alá rejtett széf, börtönben szövődő üzleti kapcsolat, Hugo Boss táskában szállított korrupciós pénz, engedély nélküli vadászat, Gój motoros stróman és elképesztő mennyiségű kokain.” (❗) Mindennek a túlárazott és pénzt visszaosztó fidesz-modell az alapja, s a burjánzó állami korrupcióra épülő szolgáltatás (volt? Inkább az ma is). Közbeiktatott cég, ami majd 1 milliárdos adóhátralékkal “tűnt el”…!, s a bűnszervezetet állami alkalmazottak figyelmeztették a közelgő vizsgálatra.
E folyamat része most a közpénzen való felvásárlás, de milyen mocsok folyhat a háttérben? A 4iG mindent tagad, mert ma elég egy formális tagadó nyilatkozat. A valóság persze egészen más. Ez az új magyar ner-világ egy alternatív valóság… No de hol az ellenzék? Mióta emlegeti a fidesz a nokiás-dobozt (amiről kiderült, hogy hazugság)? Miért nem hallunk most a H. Boss táskában szállított milliókról, a hihetetlen mennyiségű drogról, a börtönkapcsolatokról❓most, mikor az “évszázad állami üzlete” jött létre a magyar költségvetés jelentős részéből – ilyen piszkos körülmények közt?
(A 444.hu cikkét vettem alapul, amely már több tényfeltáró írást közölt ezügyben.)

Címkép: Némaság