A római magyar követség fizette Orbán lakomájának számláját

Posted by

HírKlikk
>A római magyar követség egy nappal korábban foglaltatta le az asztalt Orbán tengerparti ebédjéhez, majd később a számlát is a diplomáciai képviselet rendezte – írja a Blikk információjára hivatkozva a hvg.hu.
Az ebéd nem volt rajta a miniszterelnök hivatalos olaszországi programjainak listáján, a lapnak pedig a miniszterelnökség sajtóosztálya nem volt hajlandó lapzártáig elárulni, hogy mi a protokoll egy magánprogram megszervezése esetén, kell-e például a konyhát, vagy a kiszolgáló személyzetet ellenőrizni a kormányfő látogatása előtt.
„Nem tudtunk a miniszterelnök érkezéséről, egyszer csak besétált hozzánk a feleségével. Természetesen nagyon örültünk neki, megtisztelő, hogy minket választott” – nyilatkozta a Blikknek Dario Paradisi, a La Bussola vezetője. A halairól és tengeri herkentyűiről híres olasz étteremben rendszeresen megfordulnak hírességek, államfők, diplomaták és sztársportolók is látogatják. Az utóbbi kategóriából visszajáró vendégnek minősül az AS Roma világbajnok focistája Francesco Totti és a Juventus labdarúgója Antonio Conte.