Lebukás

Posted by

Iván Gizella
>Shakira úgy jött rá, hogy a férje, a híres focista, Piqué megcsalja, hogy olyan dolgok fogytak a
hűtőjükben, amit a férj nem hajlandó megenni. Na puff neki. Éhes volt a szerető. A következmény?
Oda tizenegy év egy kis kaja miatt.
De a lebukásokhoz általában nem a hűtőszekrények, nem is az idegen hajszálak, vagy a rúzsfolt az ingnyakon, hanem a telefonok segítik hozzá manapság a csaló delikvenseket. Legjobb tehát, ha valaki huncutkodásra készül, otthon hagyja a mobilját. Sőt, egyáltalán ne is használja. Mert a kis szerelmes sms-ek, nagy számlák, fotók, téves hívások mind, mind gyanússá teszik az amúgy ártatlan családanyát, családapát. Sőt, ha a telefont elfelejtették nagy buzgalmuk előtt kinyomni, miután figyelemelterelésként elköszöntek a párjuktól, abból is nagy baj lehet. Mert a szerencsétlen kénytelen meghallani a szerelmes beszélgetést. S az még a jobbik eset, ha csak azt.
Ám kit érdekelnek a hétköznapi emberek megcsalásai? Csak az érintetteket. Csámcsogni a politikusok, hírességek félrelépésein szoktunk. Gondoljunk csak Kennedyre, aki nem is tagadta, a szex a mindennapi élete része kell, hogy legyen, mert egyébként fejfájást kap. Ó, szegényke! De biztos nem sokat fájt a feje, mert a szeretői inkább megvigasztalták, csak az elnöknek nehogy bármi baja legyen. Bizony, hiszen a világ sorsa függött tőle.
Vagy ott volt Bill Clinton, ovális szobás kalandja, de ez már unalomig ismert.
Vagy ott van Putyin, aki a világ ura szeretne lenni. s rebesgetik, halálos beteg, de a hölgyeket is nagyon szereti. Azt ugyan elképzelni sem tudom, hogy van ideje egy kis kalandra, de talán az alteregók besegítenek. Lehet olykor a hálószobában is?
S hogy a saját portánkon is seperjünk, például nagy költőnk Ady sem volt szent. Lédával, mint férjes asszonnyal élt együtt, s a szeretője húga Berta is képbe került olykor-olykor.
No de ez nagyon régen volt.
Biztos vagyok benne, hogy a mai politikai elitről is szívesen hallanánk zaftos sztorikat, mert ők sincsenek fából – ez némelyikről ki is derült. Bokrokban bujkáltak a szeretőjükkel, vagy éppen egy hangulatos összejövetelen került a keresztényi politikusi kéz a szoknya alá.
De sajnos, jobbára csak pletykák vannak. Ahhoz meg még nem vagyok elég öreg, s nem is unatkozom.

Címkép: Amikor még minden rendben volt