Egy kompromittálási kísérletről

Posted by

Karácsony Gergely

>Amit eddig sejtettünk, arról már papírjuk is van: egy hazug lejárató kampány keretében kormánytagok és Fideszes politikusok bűncselekményhez asszisztáltak. Ezért jogállamban a szégyennél több jár…Emlékeztek még a „Városháza-ügyre”?
A Fideszes lakájmédia, kormánytagok és a fővárosi Fidesz bevonásával hónapokig szórakoztatta magát és a közvéleményt egy nyilvánvaló hazugsággal. Emlékezhettek, hogy a Fideszes manipulációhoz még a rendőrséget is felhasználták, amikor, ki tudja mit keresve, feltúrták a városházi irodákat és a kollégám lakását is.
Önmagában elég cáfolat, hogy ezt a bejegyzést is a Városházán írom, vagyis senki nem adta el, nem is akarta eladni az épületet, de ennél többet mondtunk akkor erről a hazug és aljas lejárató kampányról. Hogy az egész egy nagy kamu. Hogy orosz módszertan szerinti kompromatról van szó. Hogy titkosszolgálati eszközöket használtak, ezzel bűncselekményt követtek el a manipulátorok. Hogy a hangfelvételeket manipulálták. Hogy akik ezt kitervelték és végrehajtották, ők egyszerűen bűnözők, kötődjenek bár bármilyen magas szinten is a Fideszes propagandagépezethez. Nos, azóta rendőrségi és bírósági határozatok bizonyítják: ők hazudtak, a mi állításaink igazak.
Bajnai Gordon, akit furmányos manipulációval szintén belerángattak az ügybe, ma nyilvánosságra hozta azt a rendőrségi határozatot, amely rögzíti: a mondandója értelmét megváltoztatva a hangfelvételt manipulálták, majd ezt a manipulált felvételt széles körben terjesztették. Vagyis bűncselekményt követtek el. Idézem: „…egy magát Anonymusnak nevező ismeretlen személy több részletben nyilvánosságra hozta oly módon, hogy az elhangzottakból csak részleteket emelt ki, megváltoztatva ez által a valódi mondandóját”.
A rendőrségi határozat különösen érdekes része, hogy Bajnai Gordont olyan helyre csalták megbeszélésre, ami eleve fel volt szerelve profi hang- és képrögzítő eszközökkel, idézem: „a helyiségben van egy felszerelt, olyan kamera- és audio rendszer, amely – beüzemelése esetén – képes jó minőségű hangfelvétel rögzítésére”. Erre mondtuk és mondjuk: titkosszolgálati módszer, pont olyan, mint az úgynevezett kompromat, amit politikai ellenfeleik hazug lejáratására szoktak bevetni Oroszországban. Hihető ezek után, hogy ezt a „profi” munkát állami vagy államközeli segítség nélkül bárki végre tudta hajtani?
Emlékezzünk meg az ügy szereplőiről is: a Fidesz volt gazdasági igazgatója, Magyarország leggazdagabb családjának tagja, aki több formában is üzletel az állammal, és egy bizonyos Zentai úr, aki azóta jogerősen veszített velem szemben személyiségi jogi pert.
A Bajnai Gordon által nyilvánosságra hozott rendőrségi határozat kimondja: a lejárató kampány végrehajtói bűntettet követtek el. A határozat szerint a tettes ismeretlen. Nekem azonban lennének ötleteim, hol kell keresni azt az embert, aki mindezt kitervelte és irányította… (Facebook)

Címkép: Az ember, aki ott se volt