A diszkrét báj

Posted by

Azért van annak valami diszkrét bája, hogy bármi történik a világban, de akár itthon is, két dolog bizonyos: 1. Minden negatív esemény oka a liberális értelmiség. 2. Ha valami jó dolog történik, akkor azt a liberálisok nem értik meg – írja Kardos András a Facebookon.
Mondjuk vegyünk két itthoni történetet. Legyen az első Majka énektudor, akinek a dala akkorát ment, hogy már 3 millió ember hallotta-látta. Na mármost, és most nem a Bayer showból idézek: “Majka a popzene Orbán Viktora”, hallom az ATV-n, még továbbá, hogy a tehetséges rappert, aki a nép hangján szólalt meg elitellenes dalában, mindenki érti csak a liberális értelmiség nem. (Jó, a politikai ellenzék sem, de az nekik nem számít) Hiszen Majka is tehetséges, éppenúgy mint Orbán, vidékről jött Pestre letarolni a fővárost, még továbbá Majka akkor is remek, ha a TV2 berkeiből fikázza a komcsikat és az álkeresztényeket egyszóval Majka remek, csak az öntelt liberális értelmiséget kéne leváltani.
Aztán itt van Orbán a sálakkal. A nagymagyaroszágos sálról megtudtam, hogy Orbán szinte nem is tudta, hogy mit raktak rá, de ha már rajta volt, akkor igaza van, mondták az ÖT-ben (mínusz Konok), hiszen ez nem irredentizmus, hanem a magyar összetartozás szimbóluma, csak sajnos, sajnos, a liberálisok ezt sem értik. Meg azt sem, hogy mekkora már, hogy Szlovákiában meg rajta volt a szlovák sál volt rajta.. “Nem tudják , de teszik” idézném Marxot, Orbán nagyságát kiemelendő, de nem teszem, mert a liberálisok, természetesen nem csupán a magyar kultúrát, a trianoni fájdalmat sem értik, de persze Marxot sem, mert a liberálisok nem csupán hazátlan bitangok, de buták is mint tök..
Tanulság: minden körülmények között váltsuk le újra meg újra a liberálisokat, no pláne ha értelmiségiek, hiszen, mint megtanultam: mindig minden keserv miattuk van, az nem is kérdés, hogy a brüsszeli pénzek is miattuk nem jönnek.
És mondák a mindenek: váltsuk le őket, mindig, újra és újra.

Címkép: Majka és Molnár Tamás rapperek