Hadházy: Kövér repülőgépe

Posted by
Kövér László a “honvédségi” luxus jettel repült az Ománi Szultanátusba, de A HÉT ÓRÁS ÚT UTÁN AZONNAL HAZAKÜLDTE A REPCSIT. Így KÖVÉR VAGY EMIGRÁL AZ ARABOKHOZ, VAGY KÉTSZER FORDUL MIATTA A LUXUS REPÜLŐ. Utóbbi esetben kb. kétszer negyven, azaz NYOLCVAN MILLIÓ FORINTÉRT UTAZOTT A SZULTÁNSÁGBA Kövér László, csak hogy megerősítse, hogy omán-magyar két jó barát és ötven arab testvérünknek budapesti ösztöndíjat ajánljon fel.
Mehetett volna -igaz, egy átszállással- pl az Emirates légitársasággal, még akkor is kijött volna őt főre öt millióból, ha az első osztályon utaznak…
Kövér László beszállt a “Ki tud drágábban, pazarlóbban utazni, minél feleslegesebben, egzotikus országokba?” témájú versenybe Szijjártóval és Orbánnal szemben. Nagyon erősen nyitott… (ha szeretné eldönteni, hogy hasznos volt -e az elvtársi látogatás, itt a hivatalos beszámoló: https://www.orszaggyuleselnoke.hu/esemenyek/-/cikk/64091386)
Azt is tudni kell, hogy a luxus repülő a köztes időben csak Brüsszelbe szállított valami fideszes ülepet, ahova aztán tényleg kimehetett volna bárki menetrend szerinti járattal.
Egészen elképesztő, ahogyan a “honvédség” és ezek a meghibbant demokraták pazarolják az Önök által befizetett adót, miközben a gyerekeink a hideg iskolákban fáznak. 🙁 Persze azért merik ezt megtenni, mert az állami média és a talpnyaló propaganda sajtó erről semmit nem fog írni. Csak annyit, hogy a békéről beszélgetett az arabokkal. Az meg minden pénzt megér, ugye.
Lehet, hogy elszégyelte magát? Vissza már menetrendszerinti géppel jött….