Harcosok klubja

Posted by

Orbán szeret a harcos szerepében tetszelegni. Aztán van az a miniszterelnökünk, aki nem győz galambbá válni és az orosz invázió kezdete óta aggódni a békéért. Erre persze minden normális ember vágyik, de nála minden megrohad, amihez nyúl.  A Kárpát-medencei héja ilyenkor fehér tollakat növeszt.

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és , szöveg, amely így szól: „HARCOSOK KLUBJA VOrbánViktor OrbánViktor Orbán Viktor”

Harcosok klubja – írta egy fotóra Orbán Viktor stábja, amin a lelkes miniszterelnök egy tehetséges fiatal magyar focistával pózol. Harcos, utcai harcos, szabadságharcos.

Orbán szeret ebben a szerepben tetszelegni, sőt még puskaport is szagolt, legalábbis saját szíves közlése szerint. Aztán van az a miniszterelnökünk, aki nem győz galambbá válni és az orosz invázió kezdete óta aggódni a békéért.

Erre persze minden normális ember vágyik, de nála minden megrohad, amihez nyúl. Ő ebbe öltözteti azt, hogy minden eszközzel kiszolgálja Vlagyimir Putyin tömeggyilkos rendszerét. A Kárpát-medencei héja ilyenkor fehér tollakat növeszt. Belső használatra a jelek szerint kiválóan működik a dolog, sokan elhiszik azt, hogy a béke elhozza a fele annyiba kerülő sajt és kenyér korát, meg a 360 forintos eurót.

Orbán és Rogán jelenleg egy pillanatig nem aggódik amiatt, hogy mi lesz, ha tényleg vége lesz a háborúnak, mert egyrészt sajnos belátható időn belül nem lesz, másrészt azt a helyzetet majd kezelik akkor. A hídon akkor kell átmenni a döglött lóval, amikor odaérünk. Vagy valami ilyesmi.

Kárpáti Iván jegyzete az Esti gyorsban