Népszámlálás? Mit akarnak kiszedni belőlünk?

Posted by

Kovács Tamás
>A mostani népszámlálás célja valójában az emberek tulajdonviszonyainak, életkörülményeinek a felülvizsgálata?? Elolvasva az interneten a népszámlálási kérdőíveket nekem egy vallatásnak tűnik! A korábbi népszámlálásoknál még a nevünket sem kérték, most már a betegségeinket, fogyatékosságunkat, kapcsolatainkat, nyelvi és digitális ismereteinket és sok minden más érdekli őket a magánszférámból, népszámlálás fedőnév alatt!
Tele olyan kérdéssel, ami sérti a személyes adatokhoz való jogainkat és senkire sem tartoznak, főleg nem azokra, akik mindenünkből ki akarnak forgatni. Az egészségügyi adataimat egyedül az orvosom tudhatja! Majd a kérdőív kitöltésekor minden egyes pontnál felteszem magamnak, azt a kérdést, hogy mit akarnak kiszedni belőlem a válaszaim alapján és azokat hogyan fordítják ellenem!!!
Ide jutottam 70 éve tartó, a politikusok által rendszeresített hazugság áradat után!!!Ilyen mértékű bizalmatlanság van bennem a kormányok iránt!!! Vírus volt, van és lesz, háború is volt és van, reméljük hamarosan nem lesz, gazdasági válság, infláció is volt, van és lesz, de az emberiség ellen elkövetett bűncselekményekért a bűnösöknek egyszer felelni kell, remélem minél előbb, mert különben a korábbi békés, nyugodtabb életünk már soha nem fog visszajönni!!!