Jézust szolgálta, nem a Fideszt

Posted by
Kovács Tamás
>A katolikus egyháznak Jézust, és nem a Fideszt kell szolgálnia..!!!
Döbbentem olvasom, sőt sokkolt a hír, hogy kedvenc katolikus papomat – Hodász Andrást –Erdő Péter a papi szolgálatából felmentette …egy a fiatalok körében is nagyon népszerű papot miért mentenek fel?…és kinek a nyomására? …és miért?…azért, mert volt véleménye…mindenről!!!…és volt ami nem egyezett talán a hatalom véleményével?…ohhh demokrácia?…hol vagy???…már sehol, eltűnt…eltüntették a katolikus egyházban is….vagy talán szemet szúrt, hogy egy nagyon tehetséges fiatal, nagytudással, jó kommunikációs készséggel nagyon gyorsan népszerű lett különösen a fiatalok körében!
Az ilyen papot ajnározni, dédelgetni és támogatni kell és nem kirúgni, ha azt szeretné igaz szívvel kormányunk, hogy minél több fiatal járjon az Isten házába! Jajj, hogy van véleménye és ellenvéleménye…húúúú ez nagyon nagy baj a mai világban, kis hazánkban! Mint katolikus hívő szomorúan látom, a miséken hallom a katolikus egyház összeborulását a magyar kormánnyal, mert a pénz beszél…!!! Az egyháznak a mai nehéz helyzetben küldetése van, ami nem a hatalom szolgálata, hanem az emberek megvédése akkor, amikor a politika ronggyá tiporja az emberi méltóságot, a gyűlölet, a hazugság áradat, az agymosás van műsoron, a keresztényi tízparancsolat rendszeres megszegésével!
Az egész rendszerváltás története arról szólt, hogy az erőszakosak, meg az ügyeskedők, meg a gazemberek, meg a törvénnyel, joggal manipulálók az a rendszer, melyben inkább a tehetségtelenek érvényesülhetnek, a tehetséges embereket nem engedik kiemelkedni. Hodász András egy nagyon tehetséges, bátor katolikus pap, akire nagy szüksége van a fiataloknak, mert ő Jézust és nem a kormányt szolgálja!!!