AZ álombaloldal – szerintem

Posted by

Batka Zoltán

>Ideje beszélni arról, hogy milyen lenne az álomellenzék, azaz mit kellene tenni az ellenzéknek jelen helyzetben, mit kellene jelentenie a jelen helyzetben az általam is megénekelt háborús politikának egy valódi, érdemi baloldali pártnak. Mindenekelőtt az állandó rinyálásra berendezkedett ellenzéknek kell, hogy legyen egy baloldali magyarságvíziója. Ha mondjuk nekem kellene összerakni fejben egyet, akkor ez lenne:

– Magyarságnak a jövőt csak a tudás fejlesztése adja. Az ellenzéknek jövőt, azaz iskoláztatást, szociális alapú, pozitív diszkriminációt kell ígérni a vidéknek, különös tekintettel a cigányságra. A fő üzenet ez lehet: te ma szarul élsz, de a gyermekeid élhetnek majd jobban. A szélsőjobbereknek meg a következő ajánlható: ne gyűlöljétek a zsidókat, hanem tanuljatok a sikereikből. (Én így tettem anno) A zsidók szinte mindent az állandó tanulásra épülő kultúrájuknak köszönhetnek. Egyébként a magyar és a zsidó sorsban, lelki alkatban vannak nagyon nagy hasonlóságok.
– EU-s forrásokkal csak óvatosan! Az olyan, mint gyereknek a cukor. Könyöradományokból még egy ország sem emelkedett magasra. Kőkemény ellenőrzésre van szükség. Ha Brüsszel nem tudja kontrollálni, hogy milyen pénzeket küld ide, akkor inkább ne küldjön. A magyar közösség még mindig jobban boldogul magában, mintha valami parazita maffiát pénzel a nyakára az ostoba brüsszeli adminisztráció.
– A lassan elnéptelenedő egyházak helyett népoktatásra, lifelong learningre kell költeni a pénzt. A hívek tartsák el az egyházat, ne én.
– A család és egyéb támogatást szigorúan szociális alapúvá tenni. Gyermekszám növelő nagyüzemi embertenyésztési támogatás (CSOK) helyett a gyermek nevelésének a feltételein javítani pl. a babacuccok áfáját levinni 5 százalékra, kisgyerekkel ingyenes tömegközlekedés stb. (A gyermek egy felnőtt kísérője ingyenesen utazhat)
– Totál sikertelen fociegyletek pénzelése helyett tömegsportba kell önteni a pénzt. Lehetőleg olyan sportokat kell támogatni amibe bárki, különösebb anyagi befektetés nélkül is becsatlakozhat. Az egykori, MHSZ-hez hasonló sportegyesületi hálózatot támogatni. (Ilyen már van amúgy, csak alig kapnak forrást)
– A liberál-baloldali koalíció által sajnos leállított vidéki vasúti szárnyvonalakat újra kell indítani. Az autós közlekedés támogatása helyett a vasutat kell támogatni minden erővel. Az autósoknál tovább emelni a benzinárat, a befolyó pénzből a mozgássérültek, kisgyermekesek, utazását kell támogatni. Az nem járható, hogy egy mozgássérült ugyanazt a benzinárat fizesse, mint Tiborcz István a luxusmergájába.
– Közmunkaprogramot indítani az alföld vízháztartásának a helyreállítására. Újraéleszteni holtágakat, lefolyástalan területeket élő természeti területekké tenni.
– A javarészt import-nyersanyagra épülő építőipari bumm pénzelése helyett a magyar, hagyományos építési módok támogatása, így a vályogházak, nádtetők finanszírozása. Kibaszott agyrém, hogy ma, Magyarországon az import cseréplemez tető feleannyiba kerül, mint a nádtető, vagy az import téglás fal olcsóbb mint a vályog. A vályog ingyen van, a vidék munkaerejének jelentős részét szívhatja fel egy erre építő házprogram. Természetesen ezeket a technikákat újra tanulni nem két nap, de törekedni kell rá.
– AZ EU-s agrártámogatásokat a kisgazdaságokba irányítani, megszüntetni a környezetpusztító mezőgazdasági nagyüzem plusz támogatását.
– Sertés és marhahús támogatása helyett (1 forint marhára ma 1,5 forint támogatás esik…) a halhúst kell támogatni. Megint csak: kibaszott agyrém, hogy az egykor Európa lehalasabb nemzete ma évi 1-2 kilogramm halat fogyaszt és a hal a legdrágább idehaza. Halgazdaságokat kell támogatni, mivel az összhangba van az alföldi vízháztartás helyreállításának eszméjével.
– A környezet-és emberromboló autózás helyett a kerékpáros közlekedést támogatni minden erővel, adókedvezményekkel, munkába járási támogatással, kerékpárvásárlás áfakedvezménnyel. (Az elektromos bringákra, meg rollerekre nem járhat.)
– Kőkemény alkohol-és cigaretta leszoktató programokat indítani. Megértetni a magyarsággal, hogy a magyarság legnagyobb ellensége az alkohol és a cigi.
– Külpolitikában azonnal felmondani a kapcsolatokat a putyini Oroszországgal, (újjászervezni a titkosszolgálatokat), limitálni a kapcsolatokat Kínával, megértetni a jónéppel, hogy mi, magyarok ugyanazt kapjuk az oroszoktól jutalmul amit más büntetésül. Szóval így-is úgy is hideg lesz. Fel kell készülni rá, támogatást adni lakásszigetelésre. Magyarország az EU és a NATO része van volt és lesz.
– Elnézést kérni Ukrajnától és megkezdeni az ország honvédő háborújának a támogatását, ahogy a Románok, Lengyelek is teszik.
– Kukázni a jobboldal által favorizált romantikus történelemszemléletet, ami gyakorlatilag a fidesz hordozóvírusa lett. A XIX. századból átörökölt magyar történelmi szemlélet valóságban a nép pár százalékát kitevő nemesség története. A valóságban a “magyar” az nem egy statikus, genetikai közösség, hanem egy eszme, a magyar nyelvi-kulturális és sorsközösség eszméje. Ebből következően az ide menekülőket integrálni kell, ahogy őseink is tették századokon keresztül. Háborús menekültekkel szemben nem szögesdrótokat kell állítani, hanem befogadó állomásokat és magyar nyelvtanfolyamokat indítani, letelepedési támogatást adni. Elismerem, hogy a ma rettegő, neurotizált magyar vidékkel ezt nem lehet könnyű elfogadtatni, ám
nincs más út. Ha ez működött a kommunista évtizedek alatt (cirka 30 ezer fiatal arab jött hozzánk, javul letelepedett itt) akkor működhet ma is. Ehhez természetesen nem szabad elkövetni a nyugati országok hibáit, így pl. multikulturalizmus jegyében nem szabad engedni szaúdi és egyéb ilyen radikális iszlamisták befolyását. Mellesleg a kommunista érában és ma is a nemzetbiztonsági szervek hatékonyan kiszűrték, jellemző, hogy idehaza a sok ezres magyar muszlim közösség házatáján két évtized alatt (!) egyetlen terrorista sem került elő, az egyetlen ismert iszlám radikális egy hófehér, itt született, kecskeméti piarista gimnáziumból kikerült hülyegyerek volt.
Politikailag:
– Gyakorlatilag kivonulni a parlamentből, befejezni a rendszerdísz bohóckodást, bizottságosdit, alkotmánybíróságosdit stb. A képviselői fizukat természetesen fel kell szépen venni, az a adófizetőktől van és hasznos célra fordítani.
– Saját sajtót építeni. Jelenleg egyetlen (!) ellenzéki pártnak sincs saját, vagy szellemi holdudvarába tartozó orgánuma. Az létező, hírértéke alapján működő mainstream sajtót a fidesz irgalmatlan hatékonysággal hekkeli meg, míg az ellenzék helyzetéből fakadóan jobbára nem, vagy alig tud bekerülni a hírekbe.
– Befejezni a Fidesszel való, bármilyen párbeszédet, fideszes agitpropkákkal való tusványosi picsogás helyett kapcsolatot kell keresnie a fiatal, valódi baloldaliakkal, antifákkal. Őket segíteni kell, támogatni, hálózatot szervezni velük.
– Az állandó ilyen-olyan protestértelmiségi faszkodás helyett saját kulturális szimbólumokra kell koncentrálni. Ápolni a balos és nemzeti ellenállás hőseinek az emlékét, Ságvári Endre, Bajcsy-Zsilinszky, Nagy Imre emlékét, azokét a magyarokét, akik ezerféle irányból jöttek, ám közös nevezőjük volt, hogy volt tökük, merszük szembeszállni az elnyomó gonoszsággal és gyávasággal.
– Kimondani, hogy a rendszerváltáskor kiöntötték a gyereket a fürdővízzel együtt. A Kádár-rezsimnek súlyos bűnei voltak,( ám közelébe sem megy a Horthy-rezsim gyalázatának) másfelől a kommunizmus óriási néptömegeket emelt fel, iskolázott. A 56-os hősök kivégzése miatt Kádárból hős nem lehet, ám paradox mód a rendszere adta a legnagyobb lökést a magyar polgárosodásnak.
Végül egy apró, de fontos technikai javaslat: NE RINYÁLJ BRÜSSZELBEN 😃 Brüsszel nem a barátunk, Brüsszel jelenleg Orbán barátja, amíg suskát ad a zsebébe, addig nem velünk, hanem vele van ellenünk. Egyébként is Orbánék a mi családi szennyesünk.