Árnyékkormány az árnyékban

Posted by

 egyujvilag

>Dobrev Klára vasárnap jelenti be árnyékkormányának árnyékminisztereit, a gazdasági válság, a háborús veszély, és a robogó infláció árnyékában. Csak annyi kérdésem lenne: Miért most, Kinek, Minek, és ki is lenne az (árnyék) kormányfő? Mert nagyon nem mindegy.
Már pár közéleti személyiség is beállt Dobrev mögé, támogtandó a még be sem jelentett árnyékkormányhoz. Mert Klárika bejelentett. Vísítva röhögve kérdezem: Minek kell most ez?
Mert jó, való igaz, egyedül a DK az, amelyet még valamennyire jegyeznek a politika színpadán, hiszen a többi párt igyekezett saját magát lehetőleg teljesen errodálni, de miért kell ebbe a sorba a DK-nak is  beállnia? A jobbik sorsára akar jutni? Mert ez a 17% elég hamar elolvadhat, ha hülyeségeket csinálnak! Márpedig ezt az árnyékkormányosdit egy nagy baromságnak tartom, és gondolom, ezzel nem leszek egyedül. Hiszen akár Dobrev ötlete az egész vegytisztán, akkor is azt fogja belemagyarázni a Fidesz, hogy az árnyékkormány árnyékban lévő árnyékminiszterelnöke a patás lesz. vagyis Gyurcsány. És ezzel a megfelelően agymosott tömegeket nagyon könnyű manipulálni. Akkor is, ha láthatóan Klárika már régen túlnött férjeurán…
Pedig cipelnie kell egy 16 éves átkot, amit a Fidesz amúgy sem hagy elfeledni senkinek.
S akkor a második kérdésem: Kinek is szól ez az árnyékkormányosdi? Nekünk, választóknak? Mit mutat ez meg nekünk (ha nekünk szól)? Hogy az egyes problémákra más lenne a válaszuk? De soha nem tudnánk meg, mi lenne ANNAK  az eredménye… Vagy a Fidesznek szól? Nekik minek? Hiszen csak egy plusz támadási felületet adnak. “Tessettek volna választásokat nyerni!”, és akkor nem kellene árnyékba vonulni. Napfényből úgysem jut…Elvitte a cica, meg Lölö.
És igen, felmerül a kérdés: KITŐL jött az ötlet. Mert Fletó napok óta nyomja a mantrát: JÖVÜNK! Ez lenne az? Akkor egyrészt vérszegény, meg így elkezdi a pártja sírját (is) ásni. Hiszen az ellenérdekelt oldal ki fogja a Gyurcsány kártyát játszani. Mindenképpen, akkor is, ha fehéren feketén valaki bebizonyítaná: Klárika az értelmi szerző, Klárika az ötletember, Fletónak semmi de semmi köze nincs az egészhez. Vitya emberei így-úgy bebizonyítanák: DE!
Nos, akkor meg tudja valaki mondani, mire jó ez?

https://mindennapraegymorgas.blog.hu/