Tudom, mi a baj a diplomás nőkkel

Posted by
Tisza Kata
>Sajnos én tudom mi a baj a diplomás nőkkel, akik nem szülnek eleget, hogy örökre otthon maradjanak.
Az van, hogy amíg csak ÉRZED, hogy rád csapják az ajtót, ignorálják az igényeid, kéréseid, elhallgattatnak, lenyomnak, semmibe veszik a gondolataid, világodat, érzéseid, magadra hagynak gyerekkel, felelősséggel, közös feladatokkal, pofán basznak és átvernek, és játszmáznak és hazudnak és elárulnak, addig azt hiszed, mint mondják is: óh, drágám, nem vagy te boldogtalan, csak úgy érzed.
Amikor viszont már TUDOD is, mert képzett vagy és olvastad és megtanultad és felismered és keretezed és értelmezed és reflektálod, akkor elkezdenek összeérni a szálak, és esetleg elmegy tőle a kedved. Esetleg nem hagyod magad, nem tolerálod, nem asszisztálsz a hatalmi játszmához, és nem akarod kiszolgálni a rendszert.
Ha ezek a nők mind összefognak, akkor ennek vége van. Ezért a nőket kell lent tartani, minél mélyebben és keményebben, hogy ez a dinamika működhessen.
Ahol a nők diplomája félelmetes, ott súlyos rendszerszintű elnyomás van, lesz, következik, marad. A diplomás, független, önmagát érző és a rendszert értő nő anomália, aminek mértéke a társadalom elmaradottságának és feudalizmusának tükre. Gondolom, ispán uramék is egyetértenek.