Tahó a klubban

Posted by

Kaltenbach Jenő

>Ez tényleg elképesztő ostobasággal vegyes arrogancia (hogy a fidesznyikek is megértsék: szemtelenség)!!Ott előszobáztunk évekig az EU bejáratánál és bebocsátásért esedeztünk, majd amikor végre kinyílt az ajtó, akkor az előre elfogadott feltételeket felrúgtuk és úgy viselkedünk mintha az EU-nak kellene hozzánk igazodnia, átvenni a ránk oly jellemző hazug, bunkó tempót, és persze folyamatosan tömni a zsebünket , amit aztán úri kedvünk szerint szépen elherdálunk.

Mindezt a fidesztahók a világ legtermészetesebb dolgának tartják, mondván ha már az EU olyan hülye hogy pénzt ad az ilyennek, akkor meg is érdemli, amit viszonzás képpen kap, na meg az a pénz amúgy is jár nekünk. Oszt jónapot!
Most azonban úgy tűnik, hogy az EU végre megelégelte ezt a csaló, tolvaj tempót, már csak azért is, mert az ehhez nem szokott ottani polgár egyre kevésbé hajlandó asszisztálni hozzá.
Ennek hatására az Orbán banda, a még relative civilizált benyomást keltő Navrát küldte kuncsorogni, megígérni, hogy jófiúk leszünk és ezúttal nem lopunk.
Őszintén szólva az ő helyükben egy szavát sem hinném el, és csak akkor adnék pénzt, ha a bűnöző tolvajok felett nem egy Polt, hanem az EU maga ítélkezhetne.
Amúgy, mikor unja meg végre a magyarok tisztességes fele, hogy így hírbe hozzák, lejáratják őket??