Az Orbán-rezsim csukott szemmel is magabiztosan talál rá az összes elmeháborodottra

Posted by

Gábor György

>„Szóval a kormány egyfelől betiltotta a gender studies képzést az ELTE TáTK-n, aztán gondolt egyet, és delegálta a feladatot az Állami Számvevőszéknek. (Valahogy úgy, ahogy a meteorológiát a fékszakembereknek.)

Nincs ezzel semmi baj, elvégre meg kell mutatni a világnak, hogy a multilaterális embertípus nem ért véget Nicolae és Elena Ceaușescuval, hiszen a NER-világ megannyi hozzájuk hasonlót tud produkálni.

Az Állami Számvevőszék a gender-tanulmányok, a kultúrantropológia, a tudás- és oktatásszociológia, a survey statisztika és adatanalitika, a szexológia, valamint a demográfia interdiszciplináris együtthatóját lehelte ki magából orálisan, mintegy megcáfolhatatlan bizonyítékaként annak, hogy a »szakértelem bolsevik trükk«, s hogy az inkompetencia és az alulképzettség a hülyeség sosem tapasztalt fokozataira képes felhágni. Nem merülnék el a kutatás eredményének analízisébe, most csak arra az alapvetésre utalnék, amely kimondja, hogy »a nők jelentős felsőoktatási túlreprezentáltsága… a termékenység csökkenésének kockázatához vezethet«.

És ebben lehet valami! Mert az egyetemen tanuló hölgy mostantól majd nem a fejfájásra hivatkozik, ha hárítani akar, hanem arra, hogy édesem, rendben, de a közigazgatási joggal még sehol sem állok, legyen ezen a héten ez az előjáték, vagy jaj, most ne, most kezdtem el a Háború és békét, várj egy kicsit, amíg a végére érek, vagy nem bánom, csináld, de közben konjugálunk és deklinálunk egy jót, vagy mutasd csak, hadd nézzem, ah, jaj, tudod, mennyivel nagyobb volt az, amit a professzor mutatott a spirituszban? Hát, ezektől tényleg nem buzognak a nedvek.

De az Állami Számvevőszék kutatása arra is rávilágított, hogy a férfiak rendkívül nagy koncentrációval tudnak feladatokat elvégezni, s ennek bizonyítéka, hogy a kisfiúk milyen remekül képesek dekázni. Speciel Varga Judit is tud remekül dekázni, csak miniszterkedni nem tud remekül. Mi több, még az is lehet, hogy Karikó Katalin is eldekázgat valahogy. De azt kimondottan szerencsésnek tartom, hogy nem a dekázásban jártas Dzsudzsák Balázstól remélte a világ a Pfizert.

Az Állami Számvevőszék viszont jobban tenné, ha belefogna a dekázásba. Ez tűnik az egyetlen olyan tevékenységnek, amelyben akár még sikerei is lehetnek. Amúgy kimondottan érdekelne, vajon milyen felkészítés eredménye az a tévedhetetlen érzék, amellyel az Orbán-rezsim csukott szemmel is magabiztosan talál rá az összes elmeháborodottra.”

Címkép: “Varga Judit is tud remekül dekázni, csak miniszterkedni nem tud remekül.”