Magyarország olyan mint Texas, de a tegnapi győzelem nem nyeri meg a mai meccset

Posted by

Orbán Dallasban ismét költői vénáját mutogatta

>Orbán Viktor Dallasban a konzervatív összejövetelen először Texasnak udvarolt. Kijelentette: Magyarország Európa magányos csillagállama, hasonlóan Texas az egy csillagú amerikai államhoz. Orbán Viktor elmondta, ő maga régivágású szabadságharcos. Ő jelenleg a leghosszabb ideje hivatalban lévő kormányfő, és egyben bevándorlásellenes. Minden nap a progresszív liberálisok támadása alatt áll Magyarország – tette hozzá. Nagy megtiszteltetésnek nevezte, hogy előadást tarthat a CPAC-on, és  eztegy beteljesedett álomnak nevezte. Egyesek szerint már 2011-ben lerombolta a magyar demokráciát, majd pedig minden egyes évben. Hogyan lehetett tönkretenni azt, ami egyszer már tönkrement?

Magyarország nem egy globális szuperhatalom, míg az USA igen – mondta. Orbán közölte, hogy a baloldali médiát sikerült összezavarnia ezzel a nyitóbeszéddel, de nem akarok ötleteket adni a baloldali médiának, hogyan kell hamis híreket gyártani. Zéró tolerancia van Magyarországon a rasszizmussal és antiszemitizmussal szemben, aki pedig az ellenkezőjét állítja, az fake news gyár.
Tiszteljük az amerikai kormányzatot, és tisztességesen kell viselkedni a jelenlegi adminisztrációval szemben. Az Önök kormánya, korábban az Obama-kormány azonban Brüsszelt ideológia nyomás alá helyezte, és arra akarta kényszeríteni a magyar komrányt, hogy változtassa meg az alaptörvényt. Az utóbbi nagy fájdalmat okozott, és sikeresen ellenálltunk, és nem vagyunk az amerikai demokraták nagy kedvence – mondta.A progresszív liberálisok nem akarták, hogy itt legyek, és elmondjam azt, hogy össze kell fogni, mert mi tudjuk, hogyan lehet lekűzdeni a szabadság ellenségeit.
1956-ban kezdődött a háború a szabadságért, de mi nyertük meg azt. Hálával tartozunk Ronald reaan. A kommunistákat nehéz legyőzni, mert összefogtak a liberálisokkal és erősebbek mint valaha.A progreszív liberálisok és a kommunisták pontosan ugyanazok, és újra le kellett győzni őket.Mi 2010 óta folyamatosan legyőztük őket – mondta Orbán. A tegnapi győzelem azonban nem nyeri meg a holnapi meccset.
Orbán Viktor elmondt,a hogy a sikertörténet kulcsa, hogy amikor harcolunk, akkor a 100 százalékot beleadjuk, az igazat mondjuk, és kiállunk az igazunkért. Bíznunk kell zsidó-keresztény tanításokban – tette hozzá. Ha az ember hisz Istenben, akkor hisz abban is, hogy Isten a saját képmásunkra teremtett, és így a legérzékenyebb kérdésekkel is foglalkozni kell – tette hozzá.Legyenek benne biztosak, hogy a keresztény értékek megvédenek minket, hogy túl messzire menjünk.
A baloldal semmilyen korlátot nem ismer a politikában, és a mai progresszívek megpróbálják leválasztani a nyugati civilizációt a kereszténységről, akkor a legrosszabb dolgok történhetnek meg- mondta Orbán Viktor. A legrosszabb dolgok, akkor történtek meg, amikor azok kerültek hatalomra, akik gyűlölik a kereszténységet. Az egyik ilyen Soros György, aki nem hisz semmiben amit mi teszünk – tette hozzá. Soros arra használja a hadseregét, hogy az akaratát ránk kényszerítse.Az értékeink mentenek meg minket a történelem hibáinak az elkövetésétől -mondta. A mai progresszívek fel akarják adni az értékeket, és egy érték nélküli poszt-nyugati világot akarnak – mondta a kormányfő.

 A miniszterelnök szerint a világon számos nemzet van, de egyiküknek sincs akkora hatalma vagy befolyása, mint az Egyesült Államoknak, ezért az amerikai–orosz tárgyalások nélkül sosem lesz béke Ukrajnában. És mivel szerinte csak erős vezetők képesek a béke helyreállítására, Magyarországnak egy „erős vezetővel rendelkező erős Amerikára van szüksége”.