Orbán Viktor esete a fajokkal avagy Poitiers

Posted by

“Egymással hajlandóak vagyunk keveredni, de nem akarunk kevert fajúvá válni, ezért harcoltunk Nándorfehérvárnál, ezért állítottuk meg a törököt Bécsnél, és ha jól gondolom, akkor ezért állították meg a franciák még a régi időkben Poitiers-nél az arabokat. Ma a helyzet az, hogy a folyamatosan Európa felé mozgó iszlám civilizáció belátta, hogy a Magyarországon keresztül vezető útvonal éppen a nándorfehérvári hagyományok miatt nem alkalmas arra, hogy azon keresztül küldje föl az embereit Európába. Ezért Poitiers-t játszották újra, nem kelet felől, hanem délről jönnek be. Onnan foglalják el, árasztják el a Nyugatot, és ez talán még nem nekünk, de a gyerekeinknek egy nagyon fontos feladatot hagy majd örökül. “(Orbán Viktor fajvédelmi szakember)

A poitiers-i csatában az andalúziai mórok kalandoztak el a Meroving királyság felé és ott csaptak össze a Karoling majordomus-szal (nádorispány?) Martell Károllyal 732-ben. A tizenötödik század végéig voltak mór emírségek a mai Spanyolország területén. A magyarok ősei 732 körül az Ural környékén éltek, meglehetősen szerény higiénés körülmények között, az arabok akkor már egy évszázada egyistenhitűek voltak, és kulturálisan nem különböztek élesen a frankoktól. A poitiers-i csatában lényegesen kisebb különbség volt a felek között, mint a pozsonyi csatában, ahol Tóth Gabriella Boldogasszony keresztény püspököket inzultált. A mór emírségek a zsidó kultúra továbbélését jelentették, Maimonidesz Cordobában született, Ibn Ezra Granadában, ez a viszony elég problematikusnak bizonyult persze, de létezett. És a tizedik-tizenegyedik századi muszlim tudomány éppen lényegesen fejlettebb volt az akkori kereszténynél.

1968 április huszadikán tartotta meg híres “vérpatak” beszédét Enoch Powell, és 1968 április huszonegyedikén menesztette Edward Heath a konzervatív egységkormányból. Powell beszédének tartalma hasonlított Orbánéhoz, a különbség az volt, hogy Powell a brit birodalom egyik legkiválóbb értelmiségije volt, akinél talán csak Nietzsche kapott fiatalabb korában professzori kinevezést. Olaszul, franciául és németül tartotta meg beszédeit az Európai Gazdasági Közösséghez csatlakozás ellen, az ország legjobb görögszakos tudósának tartották. Nem hullott a rozs a szájából, mint a miniszterelnök úrnak, de Heath azonnal kidobta. Powell a konzervatív párt legnépszerűbb politikusa maradt, amíg egyszer csak ott nem hagyta őket (konkrétan megbuktatta a saját pártját és üzent Harold Wilson munkáspárti vezetőnek, hogy készüljön, mert minden borulni fog). Powell meggyőződéses antináci volt, harcolt Hitler ellen, Orbánt pedig egy proktológus fogja kiszedni Putyin hátsójából.

Powell szörnyű és veszélyes beszédet mondott, és minden szavát komolyan gondolta annak, amit mond. Orbán egy szánalmas és megint csak szánalmas, beszédet mondott, és közben az abált szalonnára gondolt, mint általában. Ennyi jött össze, ez most a magyar kultúrfölény, böff, poitiers, böff, dzsendermicsoda, böff, bezzegtrump, böff, sika, kasza, léc, menjünk haza Pestre, kellene nekem a Szabadság-híd, Ráhelke nyithatna rajta valamilyen szép boltot, az lenne a neve, hogy Poitiers, nyolcszáz euróért árulhatna muszlinyűző karórát.

P.S. “Azt is mondhatnám, hogy a Nyugat kettévált. Egyik fele egy olyan világ, ahol európai és Európán kívüli népek élnek együtt. Ezek az országok többé nem nemzetek. Ezek az országok nem mások, mint népek konglomerátumai.” (Orbán Viktor nagyonokos)

 “România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.” („Románia nemzeti állam, szuverén és független, egységes és oszthatatlan. Románia alkotmánya, csak mert Orbán annyira kérte)

örülünk, vincent blog