Orbán kicsit túllőtt mindenen – ja nem kicsit!

Posted by

egyujvilag
>Miniszterelnökünk alapos fogalomzavarban van, vagy éppen tudásbéli hiányosságokkal küzd, de az is elképzelhető, hogy valami hülyével íratta meg a beszédét. Mondjuk lehet, hogy valamelyik CÖF-ös nagyagyúnak adták ki gebinbe a megírását, ámbár, akár Orbán is írhatta volna. Rá vallana.


(kép:www.24.hu)
Most azt a folyamatosan hangoztatott – minden bekezdésbe elbújtatott – Ungarn, Ungarn, über alles kicsengést el is engedem, nem ez a legfontosabb, illetve számomra a legfelháborítóbb ebben a beszédben. Még azzal sem foglalkozok, hogy a kutyapártosokat nemes egyszerűséggel kábszereseknek nevezte… Nem más vágta ki nálam a biztosítékot, olyan, ami a világtörténelemben már volt, de senki sem szeretné, ha újra lenne:
Az, ahogyan Viktorunk, a Szent, a tiszta fajú magyar, aki minden bizonnyal Koppányig visszavezetné a csaldfáját, ha tudná, levezette a magyar fajelméletet. Ugye a törikönyvekből emlékszünk, 1929 után már egy alacsony kis köpcös ezzel bepróbálkozott…Még jó, hogy nem nálunk, bár követői itt is voltak, és sajnos a mai napig vannak is.
Részlet a http://www.telex.hu tudósításából) A miniszterelnök szerint az internacionalista baloldal csele, hogy Európában eleve kevert népesség él. Orbán azt mondta, ez szemfényvesztés. Van, ahol európai és Európán kívüli népek keverednek, és ahol európai népek keverednek, mint a Kárpát-medence. „Mi nem vagyunk kevert fajúak” – mondta, és nem is akarunk azok lenni.
Drága kedves Miniszterelnök Úr! Igazán nem ajánlanék senkinek, Önnek sem egy mindenre kiterjedő génanalízist, mert nagyon hamar kiderülne, igazából kishazánkban nemigen találnánk olyan embereket, akik kizárólag Vereckén betört eleink leszármazottai lennének. A magyar nép (ez Önön kívül sokak számára köztudott) KEVERÉK NÉP, hiszen történelmünk során vagy mi kalandoztunk, vagy rajtunk keresztül kalandoztak, tatárok, törökök, muszkák, taljánok, és minden egyéb más népek. És ebben vannak európai, és európán kívüli népek egyaránt. Éppen ezért mindenféle magyar fajelmélet, vagy annak bizonygatása, hogy a magyar az “tiszta fajú” nemzet, nettó baromság, még Öntől is tisztelt Miniszterelnök Úr!
Bocsi, de ez csak úgy, tiszteletteljesen kijött belőlem!


mindennapraegymorgolodas. blog