Varga Judit kiáll a Klubrádióért!

Posted by
Arató András

>Csak még nem tudja.
Ettől teljesen függetlenül sem tudom a föl sem tett kérdésre a választ, hogy ti. melyik a gusztustalanabb: ha a vendéget egy elegáns, szép abrosszal, csillogó eszcájggal megterített asztalokkal váró étteremben gőzölgő, vagy ha egy lepusztult, csupasz villanykörtés homályban, zsírfoltos viaszosvásznon langyosan szomorkodó leves tetején úszkáló egy, esetleg kettő légy várja.
A Csokos Asszony szükségesnek tartja megjegyezni az ő FB bejegyzésében a Klubrádió ügyével kapcsolatban, hogy „a rádió engedélyét a kormánytól független hatóság, a Médiatanács vonta meg”. Figyeljük meg a finom árnyalatokat. Ha jobban a mélyére nézünk, itt már szinte a rebellió árnyéka vetül a valamire.
Az Európai Bizottság azért perel, mert a magyar állam megsérti az uniós elektronikus hírközlési szabályokat, minthogy a rádiófrekvencia-használati jogokat nem objektív, átlátható, megkülönböztetéstől mentes és arányos kritériumok alapján osztja ki. Varga miniszter nem kísérelte meg cáfolni az elmarasztaló állítást, noha, mint tudjuk, a kormánynak nincs semmi beleszólása a Médiatanács (bűnös) tevékenységébe. Éppúgy a pilátusi higiénés eljárás (kézmosás) várható tőle a Vargazsé szintjén, azaz kúriai ítéletben jóváhagyott cselekmény vonatkozásában, mely szerint a hatóságnak joga van a jogalanyok személyétől függően ugyanazt a körülményt teljesen különbözőképen megítélni.
Szegény miniszterelnök is tehetetlen a Rogán-minisztérium kommunikációs büdzséje dolgában, a stadionok tőle függetlenül szaporodnak az aszály miatt, a gázszerelés és a vőség a piaci viszonyok sajátos alakulása miatt váltak a legjövedelmezőbb foglakozássá, Kata javíthatatlanul makrancos, a rezsi elszakította a láncait, az orosz katonai műveleteket a maga részéről már befejezte volna, csak hát a háborús uszítók – in concreto Brüsszel, Washington – Soros típusú üzletemberek zsoldjában vergődnek. Ő személy szerint következetesen családbarát, és küzd mindenfajta rasszizmus, antiszemitizmus és homofóbia ellen.
És mint tudjuk, „az ember célja e küzdés maga”.