Előrejelzés

Posted by
Füzesy Alex
>Drága véreim, nagyon úgy néz ki, hogy pávatáncos miniszterelnökünk, aki sallerokat és kokikat igért minden egyes brüsszeli útja előtt anno, összegabalyodott lábakkal elhasalt a világpolitika színpadán.
Szélkakasunk az elmúlt 32 év alatt annyiszor váltott irányt, hitet, szövetségest, hogy lecsavarodott a háztetőről és a porban hasal.
Természetesen azok számára, akik figyelik folyamatosan a magyar és a nemzetközi politikát, nincs ebben semmi meglepő, csak az időpontja volt kérdéses Orbán bukásának.
Most rajtunk, magyarokon áll, hogy ezt a ritka kártékony embert és a bűntársait meddig hagyjuk még hatalomban, mert hiába bukott meg Orbán a nemzetközi politikában, Magyarországnak még súlyos károkat tud okozni.
Minden egyes nappal tovább romlik Magyarország esélye arra, hogy az Európai Unió tagja maradjon, minden egyes nappal tovább nő Magyarország gazdasági romlása és végérvényes leszakadásának lehetősége a nyugati társadalmaktól.
Ezért nem elég a KATA-s törvények szigorításának visszavonása, Orbánék azonnali lemondása lehet az egyetlen kiút a jelenlegi káoszból, egy szakértői kormány felállításával.
Azonnal le kell állitani Paks2 építését és fel kell mondani az oroszokkal kötött szerződést.
Azonnal be kell lépni az Európai Ügyészségbe.
Azonnal el kell törölni a rabszolgatörvényt
Azonnal vissza kell térni a piaci alapú gazdaságpolitikához és felül kell vizsgálni annak lehetőségét, hogy miképpen lehetne az ÁFA kulcsok mérséklésével könnyíteni a magyar lakosság élthelyzetén.
Minden Uniós javaslatot el kell fogadni, de nem csak szóban, hanem írásban is.
Most van egy hajszálnyi esély arra, hogy megszabaduljunk Orbántól és bűntársaitól, de ez nagyon gyorsan el fog múlni, mert Orbánék fel fognak arra készülni, hogy ténylegesen kiléptessék Magyarországot az Unióból és akár a beloruszoknál láthatott módon vessen véget azoknak a zavargásoknak, melyek akkor fognak kezdődni, amikor nagyon sok magyar a közüzemi számláján szembesül azzal, hogy semmit nem ér a keresete.
Ősszel hatalmas és országos tüntetések lesznek, télre pedig élelmiszer, gáz és áramhiány várható, elszabaduló infláció mellett és nem kizárt az 500 forintos euró sem.
Most még dönthetsz!
Takarítsuk el Orbánékat, mentsük meg Magyarországot!