Bábu vagy

Posted by

Amerikai Népszava
>Novák Brazíliában hazudozik a családvédelemről, miközben Pesten most lehetetlenítik el a családokat, az ő csicskás aláírásával.
Novák Katalin azt nyilatkozta a köztársasági elnöki jelöltsége után az Indexnek, hogy “akik azt mondják, én csak egy bábu leszek ebben a tisztségben, valójában nem engem, hanem a nőket becsülik le. Nem feltételezik, hogy egy nő önálló döntésekre képes, szuverén közéleti szereplő lehet”. Azóta már bemutatta, hogy ugyanolyan csicskás, mint minden elődje, ugyanolyan bábu, mint mindenki, aki szolgálja Orbánt és a fasiszta rendszerét. Nem azért, mert nő, hanem azért, mert nemektől függetlenül mást nem tehet ebben a rendszerben.

Most újra bizonyíthatja, hogy a szája olyan, mint a kacsa segge, ahogy az általa misztifikált magyar ember mondja az ilyenekre, a szava annyit ér, mint halottnak a csók, a hitele pedig a nullával egyenlő. Úgy alá fogja írni a KATA-törvényt, mint a kisangyal, különben úgy rúgná ki Orbán az elnöki palotából, hogy elszállna, mint a győzelmi zászló. Reméljük, világosan fejeztük ki az általa oly nagyrabecsült magyar nép hangján, hogy egy hazudozós ócska senki, akinek semmi joga nincs önálló döntéseket hozni, és ő ennek tudatában vállalta ezt a megbízást, és hazudik, mint a vízfolyás.

Novák éppen Brazíliában etette az embereket a magyar családvédelemről szóló hazugságokkal, miközben ezzel egyidőben családok százezreit teszi tönkre az Orbán-rezsim a KATA-törvénnyel. Ami ellen családok tiltakoznak az utcán, családok kérik őt naivan, hogy ne írja alá, ő pedig a családoknál fontosabbnak fogja tartani az elnöki székét, a kivagyiságot, a hamis látszatot, a pénzt, az állást, és simán aláírja több százezer magyar család életét romokba döntő törvényt. Éppen úgy, ahogy a “Ne írd alá János” is aláírt mindent, de annak legalább nem volt ilyen ócska hazudozós szája.

Címkép: Braziliában