Aki a Fideszre szavaz, hordja ki magának a kaját, vágja le a saját haját

Posted by

Batka Zoltán

A rendszer azt kb. le se szarja, hogy megint x ezer fiatal dühösen lesi a töküres Fidesz székházat. (Leszámítva, hogy az Mtv1 stábja gyönyörű vágóképeket készíthetett a felhergelt fiatalokról, amiket utáni bemutathat az esti híradóban a vidéki néniknek bácsiknak.)
Helyette aktív ellenállás kell. Mindenkinek odahaza bizony ki kell állnia magáért.
Mondjuk pl. részleges sztrájk. Innentől a kisvállalkozók csak annak szolgáltatnak, aki nyilatkozik arról, hogy nem a Fideszre szavaz. Aki a Fideszre szavaz, szépen hordja ki magának a kaját, vágja le a saját haját, lakkozza a körmét és lesz kedves gyógyítani magát stb, vagy fizessen mondjuk 40% felárat. Lehet az egyértelműség kedviért lehet az üzlet ablakába kitenni, vagy ilyen pólókat is gyártani “Fideszest nem szolgálok ki” felirattal. Érezzék már egyszer, végre a fideszesek, hogy van következménye annak, hogy hova szavaznak. Kettő, lehet összedugni a fejüket cégjogásszal, hogyan lehet lepapírozva adót csalni. Közös egyesületi vagy más cégformában működni tovább. Corp sharing. Esetleg ne is Magyarországon alapítsák meg a céget. Vannak erre jobb országok. Adót csalni persze csúnya dolog, de az adócsalás már a Bach rendszerben is a népi immunrendszer ösztönös megnyilvánulása volt a mocskos, erkölcstelen kiszipolyozó uralommal szemben. Mélyen magyar, mélyen nemzeti hagyomány. Deák Ferenc rémlik még valakinek? Aki magyar, adót csal. Lehet ilyen népi mozgalmat indítani “Kisvállalkozótól nem kérek számlát”.
Ott, ahol a fideszes elit Svájcba meg a tököm tudja hova hordja az összelopott pénzét, és ahol a kisvállalkozások adóiból Orbán dicsőségét hirdető stadionok épültek, Mészárosok híztak szarrá ott egyetlen ex-katás adósikkantónak sincs szégyenkezni valója, ha nem ad számlát, ha kápéban kéri a fizetséget. Sokkal jobb helye van az embereknél a pénznek, mint ennél a nárcisztikus faszkalap kormánynál, mivel az saját magának templomot épít belőle mondjuk Mexikóban.
De az sem rossz megoldás, hogy x. ezren alapítsanak egyházat. Szent Kata Székesegyház néven. Mondjuk a jótékonysági bicajfutárok fizetséget nem, csak alamizsnát fogadhatnak el a Szent Kata Székesegyház számára. Ami persze megint csak nem lenne szép dolog, de becsület dolgában a Szent Kata Székesegyház morálisan így is toronymagasan a nép pénzéből kitartott katkók, refkók meg a többi ilyen csuhás seggnyaló felett vannak. Ne legyen itt senki szégyenlős, mivel a rezsim sem az.