Négy a magyar igazság

Posted by
Szűcs Gábor Róbert
>Hivatalos álláspont szerint, amelyhez most bár az ATV és más kormányközeli médiumok is csatlakoztak, most már minden akadály elhárult az EU-pénzekről szóló megállapodás elől, mert négy konkrét területen is felajánlásokat tett a kormány, amelyek a kormányfő szerint elhárították a technikai akadályokat.
Csakhogy a Bizottság olyan, hogy nem az ígéretet, hanem a tényt is látni akarja.
És ha látja? Csak nem hiszi el, hogy a magyar kormány szavukat tartó úriemberekből és -asszonyokból áll?
15 % alatt lesz az egyszemélyes tenderek aránya. A többit Kiss, Nagy, Közepes, Csontos Szigfrid és Mák István alanyi költő fogja megpályázni, persze Mészáros és Tsával együtt, és véletlenül az utóbbi nyer, mert a többi ajánlata sajnos ezerötszáz-hetvenkét százalékkal magasabb és szingaléz, valamint bantu nyelven íródott, tükörírással. Az egyszemélyeseken pedig, mondjuk, Mészárosné Aranyvirág indul, vagy Grúz Bendegúz, akinek semmi köze Mészáros Lőrinchez, ő csak egy álnév, tisztelettel. Mint ahogy persze maga Mészáros is önjáró álnév.
2 Bíróság dönthet a korrupció ügyek estében. csakhogy ilyen ügy , sajnos nem lesz, mert rendeletileg megszünik a korrupció. Ha mégis, a bírót rábeszéléssel kijelölik, változó áron.
3-4. Magyarországnak a pénzek egy részét az energiafüggőség megszüntetésére kell fordítani. Paks kettő már meg is van, mert független a gáztól, csak elhalasztják, mint mindig, ez a mostani gyakorlat folyatása, na zagson. Ja, és Mészárosnak visszaadják a Mátrai Hőerőművet meg minden sz@rt, ami füstöl.
De a Bizottságra most ne tessék bemenni, mert tataroznak, és különben is nyári szünet van.
Címkép: Stróman