„Hogyan meséljük el Szentendrét?”

Posted by

„Hogyan meséljük el Szentendrét?” címmel szervez szimpóziumot a város látható és rejtett értékeiről az önkormányzat július 6-án. A sajtónyilvános eseményen meghívott előadók osztják meg gondolataikat, mondják el javaslataikat a tervezett Szentendre márkáról – a város formálódó brand stratégiájáról. A programot élőben közvetítik, a felvétel utólag is megtekinthető lesz.

A Képviselő-testület által elfogadott Turisztikai és Vagyongazdálkodási koncepció alapján formálódó Szentendre Brand Stratégia kialakítása során – a polgárok bevonásával, a lehető legszélesebb konszenzusra törekedve – közös munka eredményeként alakulhat ki, hogy melyek azok a múltbéli és jelenlegi értékei városunknak, amelyeket el akarunk „mesélni” a hozzánk látogatóknak, illetve tudatosítani szeretnénk a szentendrei polgárokban. Városunk látható és rejtett értékeinek feltérképezése, megértése az alapja városmárkánk továbbfejlesztésének, a „Szentendre élmény” magas minőségi szintre emelésének.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy városunk történetét mélyen ismerő és kulturális emlékezetünket ápoló, jelenünket aktívan formáló előadóink elfogadták felkérésemet, és egy-egy rövid előadásban felvillantják a szentendrei identitás, a különleges szentendrei atmoszféra egy-egy meghatározó elemét” – fogalmazott a szimpózium kapcsán Fülöp Zsolt polgármester.

Az esemény sajtónyilvános, A Díszterem befogadó képessége korlátozott, ezért a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát, kérjük jelezze a Polgármesteri Titkárságon, a következő címre írott levélben: titkarsag@szentendre.hu.

„Hogyan meséljük el Szentendrét?”
Szimpózium látható és rejtett értékeinkről

Időpont: 2022.07.06. (szerda) 10:00 – 14:00
Helyszín: Városháza Díszterem, 2000 Szentendre, Városház tér 3.