Stevie Werbőczy: Orbánnak le kell mondania

Posted by

>Orbán Viktor családja szegényparaszti származású, ezt több életrajzírója is megírta, Rákosiék emelték ki őket. Ami még rendben is lenne, de sajnos a Tripartitum nevű bestseller szerint a jobbágyok, sajnos, ez van, nem tagjai a Szent Koronának, ergo, nem lehetnek az ország vezetői. Mennek vissza focizni a Vármegye Kettőbe.

Nekem az Ezeréves Keresztény Magyarországban (Szulejmán, Tercsi, Lipótka ne röhögj) eleve nem nagyon van helyem, így tradicionálisan, mert a sárgacsillag és a láger, mint ezeréves cukimagyar hagyomány, viccnek azért kicsit durva. von Neumann, Eugene Wigner, Rudolph Kalman. John Polanyi, Avram Hersko (apámmal együtt deportálták) nyilván nem kell, van nekünk helyette Báró Békés, Gróf Megadja és Nagyméltóságú Szilvay püspök úr. Ezeréves minőségi csere.

Ül a néni a Facebook előtt, tapsikol, hogy jön a főispán, persze mindenkije zsellér volt, írni-olvasni, ne vicceljünk már, senki se olvasott Puszták Népét ? A gróf tán épp agarász, ezek meg ütemesen tapsolnak. Szövőlány cukros ételekről álmodik, aztán megszavazza Princess Rachelnek a Pragmatica Sanctio-t.

Ezer év, úgyismint Caroberto de Anjou, Sigismund de Luxembourg, Maximillian de Habsburg, aztán jött Mohácson a majdnemdöntetlen (de a szögletarányunk!). Nem vonjuk ki a százötven plusz kétszázat, hát a két zakót a szkipetárok ellen sem vontuk ki a 0:4 -ből.

Ha már majdnem, akkor majdnem komolyra is fogom fordítani. Nekünk nincs közös magyar hazánk. Ez megvan? Ki vagyunk belőle utálva, még megtűrve sem vagyunk olyan nagyon. Pusztán azért vagyunk másodrendű állampolgárok, mert nem tapsolunk annak, hogy Orbán a vejéből, a gázszerelőjéből, a fogászából, a henteséből, a hetedunokahúgából milliárdost csinált, annyira közel került ideológiailag Vlagymir Vlagymirovicshoz, hogy proktológus kell hozzá és már az is baj, ha valaki konzervatív, csak nem eléggé faji alapon. Én értem, hogy a hazugság nemzeti sport, csak úgy, mint a felfelé nyalás és a lefelé taposás, de hadd ne vegyek benne részt. Nekem is van ezer évem ebben a szerencsétlen országban, Orbánnak is van, de ezek az ezer évek nem metszik egymást.

Nincs közös magyar hazánk. Az én hazámban nincs se alispán, se főispán, se Magyarságkutató Intézet, se Nyelvvédelmi Harckocsizászlóalj, se Megafon, se Mandiner, az én hazámban gráflimesz van és szofikcsoport, Katona és Örkény, Pintérbéla és Vidnyánszky Jr. meg pár étterem a Bartók Boulevardon. Az én hazámat nem azért akarják elvenni, mert kell nekik valamire, csak azért, hogy nekem ne legyen.

Annyira leszarni a főispánt meg a vármegyét, amennyire én pont leszarom (régen legalább kaucsukból volt a gumicsont, de ez butadiénből lett emulgálva) nagyon nehéz. Tőlem bevezethetik a latin rítusú szabadrúgást, kinevezhetik zászlósanyának Rogán ügyeletes guminőjét és Tóth Gabi lehet tőlem az új énekes Vazul és persze törvénybe foglalhatjuk, hogy Ursula von der Leyen egy striga pedig már a Kálmi is megmondta, hogy olyanok nincsenek, de ő pont mégis legyen.

Viktor, vége van a kibaszott ezer évednek, és akárhányszor énekeled el a Nélküledet a Vadhajtásokkal (megvan, hogy Skrabski Fruzsit leliberálisozták ezek az aligmajmok, én mi lehetek akkor, jó azt mondjuk tudom), meghívhatod az összes trumpista holdraszállástagadót (tényleg meghívott egyet, nem bírta ki), és nyerhetsz még három hathetedet zsinórban…..

…..akkor is csak hull a szádból az az édes, ezeréves rozs.

örülünk, vincent.hu