Szellő István hülyét csinált Orbánból és főispánjaiból 

Posted by

Bartos László
>Első ránézésre egy kívülállónak úgy tűnhet, hogy az Orbán által vezetett bűnszervezetben mindenkinek elment a maradék esze, amikor a középkori feudális Magyarország címeit és kórságait hozza vissza, de ez csak a látszat. Szándékosan húzzák rá a magyar társadalomra a középkori elnevezéseket, stílust, hogy előkészítsék a királyság bevezetését, és hozzászoktassák a népet az alattvalói státuszhoz. Szép lassan hozzászoknak ehhez is, mint minden elmebeteg őrültséghez, a gázszerelő strómanhoz, a felcsúti stadionhoz és a fasiszta diktatúrához.

Most még mindenkinek furcsa, de amikor bevezetik a derest, és kihirdetik a királyságot, már senkinek fel sem tűnik. Azt azonban, hogy ez mekkora őrültség, micsoda visszafejlődés, mekkora rombolás, s milyen mértékben áll ellentétben a normális józan ésszel, ma még lehet érzékelni. Ezt tükrözi, ahogy Szellő István az RTL Klub Híradójának végén “tekintetes asszonynak” nevezte Erőss Antóniát, “Rábai uramnak” a késő esti bemondót, ahogy a “székesfővárosból” jelentkeztek. Mindent kifejez erről a mentálisan sérült, totálisan elmebeteg bűnbandáról, ahogy visszatérnek a 16. századba.

Lefogadunk, hogy néhány hét, és a magyar nép foggal-körömmel fogja védeni a középkori feudális elnyomást. Őrizzük meg ezt a pillanatot az emlékezetünkbe, amikor még az RTL Klub bemondói kigúnyolták a Fidesz elmebetegeit, élükön Orbánnal. Arra már senki nem jön rá, hogy Mészáros Lőrinc gázszerelő százmilliárdjai, a felcsúti stadion, Szijjártó, mint külügyminiszter, Kövér, mint házelnök, Novák, mint köztársasági elnök, ezzel egyenrangú képtelen őrültség.

Íme, a józan ész reakciója a középkorra. Emlékezzünk majd rá, hogy valamikor ez még ilyen abszurdnak számított.

Amerikai Népszava