Nagycsapat

Posted by

Rózsa Mihály
>Puskásék Angliában 3 góllal verték az angolokat az évszázad mérkőzésén. Szalaiék 4 góllal. 🙂 De csodálatosan szép este ez! Istenem! Ilyen nincs és mégis van. Félelmetes mit alkottak itt a fiúk és Rossi. Erre senki nem számított, ez hatalmas szenzáció, erről a világban beszélni fognak. Varázsolt Magyarország. 7 ponttal vezetjük a csoportot négy meccs után. Ott ahol az angolok, olaszok, németek szerepelnek. Csoda a köbön! Erre nincsenek szavak. Üvöltöttem, mint egy állat a góloknál! És dehogy engedték el az angolok a kupát. Nagyon nyerni akartak itt, de nem tudtak, mert mi voltunk egyértelműen a jobbak. Nagyon megérdemelt győzelem, arányában is. Szép volt fiuk, szép volt Rossi!!!! Ria-ria-Hungária! VAN CSAPATUNK!

Szombathy Pál
>Az angol szurkolók a tavaly az Eb-döntőn kifütyülték a saját feketéiket, most kifütyülték a magyar himnuszt, aztán a végén megint a béna övéiket, de nem ezzel lesz tele az európai sajtó, hanem a lényeggel: oda-vissza kegyetlenül megraktuk az angolokat! CSODÁS ❤️🤍💚 hajrá magyarok! 🇭🇺 grazie Mister! bátor, vagány, okos csapat! 1986 óta nem láttam ilyen dögös magyar válogatottat, vagyis 17 éves korom óta.

Kereszty András
>grosics-buzánszky-lóránt-lantos-bozsik-zakariás-budai-kocsis-hidegkúti-puskás-czibor – tudom,  mint egy verset (sőt jobban). A mostani hatévesek  hét évtized után is mondják majd : dibusz-lang-orbán-szalaiattila-fiola-schäfer-nagyádám-nagyzsolt-sallai-szalaiádám-szoboszlai. Diktatúra idején felvirágzik a magyar foci. Gyógyír.

Marco Rossi
… azt mondtam a kinevezésem után, hogy szeretnék nyomot hagyni a magyar futballban. Azt hiszem, ez most megtörtént. Előbb-utóbb mindenkit elér a halál, ez az egyetlen demokratikus dolog a világban. Bízom benne, hogy ez nálam minél később jön el, viszont abban biztos vagyok, hogy amikor eljön ez a pillanat, akkor utána a stadionokban egy perces néma csenddel emlékeznek majd rám.