Klip vázlat (B+)

Posted by
Gellért András
>Bőrdzsekis fut. Valahova. Mentősök újraélesztenek egy földön fekvő alakot. Utána tetkós kidobóember állon csap valakit, lehet, hogy egy nőt, vagy azt a csávót, aki előtte bőrszerkóban futott, közben pedig nyilván csúnyán nézett. Egy nehéz nap éjszakája.
Felirat. Sztori felpörög.
Bőrdzsekis, ő lehet BSW, vagy valamelyik spanja, a diszkó közepén bánatosan néz, mint Shakira férje a félrelépés után. Bőrdzsekis dönt, kimegy a sötétségből a fénybe. Másik alfahím már baszkurálja a Merci rádióját, gigaslágert keres pörgéshez. Telefonját nyomkodva megérkezik Bőrdzsekis. Nyakában súlyos fémkereszt. Átöltözik, cuccait bebassza a csomagtartóba. Alfahím és Bőrdzsekis pacsiznak. Alfahím átül az anyósba, mert nyilván Bőrdzsekisé a merdzsó. Király gép a királynak. Kanbuli indul.
Zene felerősödik, Bazmeg, bazmeg… Ez a dal. Széplányok tűnnek fel, nem sírnak, őket éppen fotózzák a Hősök terén. Hirtelen vágás, máris a pusztában vagyunk, ahol a Tankcsapdások csapatják, ők is bazmegelnek, majd megint a Hősök tere, ahol a széplányok már randiznak alfahímmel, meg a szakállassal (BSW?), utána sétálnak a Károly körúton a villamos síneken. Ezt követően két kocsival (Mercedes+nyitott tetejű Bentley) túrára indulnak, de nincs piknikezgetés a réten, nem Szinyei Merse Majálisa ez, hanem egy milliós nézettségű klip. Útközben a Merci lerobban, alfahím és BSW kiszállnak és nézik a motorteret. Dühösek. Ekkor érkezik a Tankcsapda, de szemmel láthatóan nem bírják a másik pofáját, kölcsönösen mutogatnak egymás felé, anyáznak, de ez nem hallatszik, csak a bazmeg, bazmeg, félő, hogy fejbeverik egymást, de nem, mert a váratlanul a Tankcsapdások motorral lelépnek.
Epilógus.
Mindenki egy medencés házhoz megy, félórás pacsizás a bejáratnál, utána a teraszon élvezik az életet. Egy pár önfeledten smárol, a fiúk a bicepszüket mutogatják, víízipisztollyal lövik egymást, valakit belöknek a medencébe, de nagyon vidám mindenki, közben a pusztában továbbra is lelkesen bazmegelő Tankcsapda felett elhúz egy permetező repülőgép. Másnapra a bulizók merev részegre isszák magukat. Tankcsapda befut, röhögve nézik a romokat. Kutya felnyalja a maradék pizzát. BSW a fürdőszobában kimossa a száját, a háttérben nők zuhanyoznak. Bazmeg, bazmeg.