Lefasisztázni őszinte magyar gyerekeket?

Posted by
Kovács Tamás
>Magyarország-Anglia 1:0, 60 év után győztünk, 30.000 nagyon lelkes gyerek segítségével!! Ezek a gyerekek végig őrjöngték a mérkőzést, mély őszinte ösztönöséggel, tiszta érzelemmel, még most sokkal kulturáltabban, mint a felnőttek teszik!
Nem volt szervezett szurkolás. Nem voltak rigmusok, szervezett éneklés, csak a tiszta, őszinte szenvedély dolgozott bennük! Döbbenten olvastam, hogy egyesek ezeket a gyerekeket lefasisztázták, amit ismeretlenül nevükben kikérem nevükben, mert ennél már nincs lejjebb ebben a politikailag agymosott, morálisan leépült országban, hogy 10-14 éves gyerekekre is rá adunk ilyen bélyegeket!
Az angol focisták térdeljenek le, ha akarnak, van miért, mert elődjeik leigáztak, kifosztottak, rabszolgává tettek nagyon sok nemzetet, amiért van miért vezekelniük! A rasszizmus ellen fel kell lépni, de nem színpadi jelenetekkel, hanem nagyon komoly tettekkel, és ajánlom az angol társadalomnak, hogy nézzenek szembe a múltjukkal, a szurkolóik által szétvert stadionokkal, szétrombolt európai városokkal és azután írjanak negatív hangon a magyar gyerekek viselkedéséről, akik nem rasszisták és nem fasiszták, hanem még nagyon lelkes, tiszta, őszinte magyar gyerekek!!!
A szerző vívó-világbajnok