Így beszéltek ti

Posted by
>GELLERT KAPOTT TÖRTÉNETEK
>Már az év első negyedében nagyot ment Balkányi Zsombor start up cége. A tőzsdére is bevezetett vállalkozás elképesztő erővel hasít, adózott nyeresége tavaly meghaladta a huszonhét milliárd forintot. A Balkányi fejlesztette ‘Így beszéltek ti” szövegíró program azoknak a szakembereknek nyújt segítséget, akik a közelmúltban kerültek vezető pozícióba, ám problémát jelent számukra a nyilvános megszólalás. Múzeumigazgatók, kórházi vezetők, bankvezérek, filmmogulok, miniszteri megbízottak immár nap mint nap sikerrel alkalmazzák ezt a szövegíró programot, ami minden esetben a lényeget fogalmazza meg. A legjobb beszédekből idézünk.
Filmes Vándorgyűlés ( január 7.) Romlányi Csongor filmügyi államtitkár
“Film van, volt, lesz. Nézzük hát. Mint a moziban. Idén is gyártunk. Sokat és tanulságosat. Rendezőink terepen. Az év szenzációja, Petőfit megtaláltuk. Sminkelték, első snitt leforgatva. Készül az Elkrtk 2. is. Katinkát láttátok? Az évszázad filmje. Gurítjuk a gurigákat. Nem kísérletezgetünk. Fix szakemberekkel dolgozunk. Veletek. Mert kell egy csapat! A Mari is ezt mondta a Körhintában. Aki akar, elmehet. Ti maradjatok! Köszönöm a figyelmet. Most pedig egyetek, szivarozzatok.”
Vállalkozásfejlesztési Biennálé (május 21.) Varragh P. Simon miniszterelnöki tanácsadó
“Térkövezés, famentesítés! Célzott támogatások, lesz eredmény. Előre, nem hátra! Az adókat megvariáljuk. Az extraprofit a tiétek. Csak nyomjátok! Fővállalkozóké a világ!”
Egészség Expo (március 18.) Vesenszky Gábor rendőrtábornok, miniszteri megbízott
“Erőt, egészséget! Nincs annál fontosabb. Megtettük a szükségest. Nincs lista. Várjanak türelemmel. Azzal is spórolunk. A közbeszédben megszüntettük a kórházi fertőzés kifejezést. Majomhimlő? Ugyan má. Senki sem hal meg. A hivatalos megnevezés: különleges eltávozás. Értjük egymást? A jelentésről sose feledkezzetek meg! Köszönöm. Most pedig, oszolj!”