Célkeresztben

Posted by
Perintfalvi Rita
>A fotón Varga Judit igazságügyi miniszter látható, aki tavaly december 31-én posztolta ezt a lőtéri fotót, mégpedig azzal a felirattal: „Sose tévesztünk célt.”  Most ez lesz az új irány?
Kötter Tamás fideszes memondó ember most nyiltan fenyeget.
Nemcsak engem, hanem mindenkit, aki ki meri még nyitni a száját, ezt nem tűrhetjük!
Ezt üzente nekem a Fb oldalán június 1-én:
„És most ez az utóvédharcokat folytató vert sereg és csatlósaik fel van háborodva: Jé, ezek visszalőnek!
Vissza bizony, mert aki civilként a politika mezejére téved, politikai nyilatkozatokat tesz, arra már a politika szabályai vonatkoznak. Nincs „nem ér a nevem”. Itt bizony „lőnek” és ha kell nehéztüzérséggel.
Ezt tessék tudomásul venni.”
Csak nagyon udvariasan, a párbeszéd jegyében kérdezem Kötter Tamástól, hogy a demokratikus vitakultúra részének tartja-e,
– amikor az ellenzéki véleményformálókkal szemben a propagandamédia közpénzekből nyíltan, napi rendszerességgel karaktergyilkosságot követ el?
– amikor bárki ellen – legyen az művész, tanár, orvos, színész, pék, asztalos, ápoló, piaci árus – , aki elmondja kormánykritikus véleményét, azonnal beindul a fizetett és célzottan vezérelt online erőszak, mobbing, bullying?
– amikor jó hírnévrontás, becsületsértés, személyiségi jogok rendszeres és egyre durvuló megsértése a válasz a kimondott igazságra?
– amikor emberek, csupán azért, mert hisznek abban, hogy a véleménynyilvánítás, a tudományos és művészeti élet szabadsága még Orbánisztánban is alapvető jog, mégis, ha kimondják, amit gondolnak és éreznek, akkor megtorlásban lesz részük?
– amikor nem csupán a véleményét kimondó embert, de még a családját, sőt a kiskorú gyermekeit is betámadják az online bántalmazás és zaklatás legkülönfélébb eszközeivel?
Mélységesen megvetem és visszautasítom, hogy az ilyen senkiházi bércsiska megmondóemberek megpróbáljanak minket fenyegetni! Mindenki tudja, hogy a nép pénzét használjátok arra, hogy minden kritikus hangot elhallgattassatok. Mindenki tudja, hogy nektek van nehéztüzérségeket, nekünk viszont van igazságérzetünk, ami ezen felháborodik és azt üzeni vissza, hogy ne merészeljetek fenyegetni minket!