Dühkitörés

Posted by

Csütörtökön este elfogták Nagyváradon Boné Ferencet, a múlt szombaton eltűnt majd napokkal később holtan talált kolozsvári nő, Molnár Beáta meggyilkolásával gyanúsított 43 éves férfit, írja a Transtelex.

A lapnak igazságügyi források elmondták, hogy a kolozsvári rendőrség még csütörtökön este Kolozsvárra szállította a feltételezett elkövetőt, hogy kihallgassák. A források szerint a nyomozók nyomon követték Boné autójának útvonalát Kolozsvárról Rekettyó irányába, majd különböző Bihar megyei településekre, így bukkantak rá a nő holttestére, és tovább folytatták a kutatásokat Nagyvárad irányába.

Az autót találták meg először, az aradi rendszámú szürke Dacia Logan Nagyvárad Velence nevű városrészében, a CFR vasútállomás közelében parkolt, ahol Boné egy lakóházban bérelt szállodai üzemmódban működő lakást. Molnár Beáta az utóbbi időben került közel volt egyetemi tanárához, Bonéhez. A férfiről két éve kiderült, hogy volt barátnőjét és más nőket is brutálisan bántalmazott korábban. Előzetes információk szerint jelenleg azt tartják a legvalószínűbbnek, hogy a nővel egy dühkitörés közepette végezhetett a 43 éves férfi, aki aztán a holttestet több szemeteszsákba csavarta, és egy félreeső helyen hagyta.

Címké: Molnár Beáta