Orbán meg akarja tanítani győzni az amerikai jobboldalt

Posted by
George Lazar
>Vége. Trump dobta Orbánt…
Hiába hivatkozott beszédében Orbán Trumpra mint közeli “barátjára”, hiába énekelte Vastag Csaba az amerikai himnuszt, Trump még arra sem méltatta “jóbarátját” hogy egy rövid videó üdvözletet küldjön a káoszba torkollott budapesti CPAC Hungary 2022 rendezvényre.
Az amerikai CPAC ( is megpróbálja elfelejteni a budapesti affért mint egy rossz álmot.
Aktív amerikai politikus nem jött el, Rick Santorum volt szenátor láthatóan meglepődött a Hír-TV interjúban az orbánista putyinista hangvételen.
Trump dobta Orbánt és annak valószínüleg az az egyszerű oka, hogy Orbán arról beszél hogy meg akarja tanítani az amerikai republikánusokat arra hogy hogyan kell hatalomra jutni. Orbánnak van egy bombabiztos receptje és ha Trumpék őt követik, tőle tanulnak, sikeresek lehetnek..
Trump elnök viszont már korábban világossá tette hogy Orbán a béka feneke alatt sem lenne nélküle… Egy Washington Post interjúban kijelentette hogy Orbán hatalmas szerencséje hogy ő, mármint Trump elnök támogatásáról biztosította… “Miután melléálltam, megindult, mint egy rakéta”.. Trump hívei úgy tudják Amerikában hogy Orbán sehol sem lenne Trump támogatása nélkül…. Mindent neki köszönhet.
És most Orbán arról beszél hogy Trumpék tőle tanuljanak… Annak a Magyarországnak a Viktátora akar kioktatni amelyik az USA GDP-jének talán 1%-a…. Viktor túltolta a biciklit…
A CPAC rendezvény után megjelent egy összevágott videó amelyen kb. 50 másodpercig Trump méltatni látszik Orbánt. Hogy mikor és hol készült a videó azt nem lehet tudni. Különös.
Címkép: Cortes