A konzervatív politikai akcióról távol maradnak a konzervatívok

Posted by
George Lazar

“Kudarcba fulladt a Szánthó Miklós, Alapjogokért Központ igazgatója által gründolt budapesti de amerikai támogatású Conservative Political Action Conference (CPAC) elnevezésű rendezvény. Egyetlen aktív amerikai politikus sem jön el. A fő szónok Orbán Viktor miniszterelnök lesz aki meghívta Donald Trump volt elnököt is, aki szintén nem jön el. De nemcsak ő nem jön el. Meghökkentő módon egyetlen(!) aktív amerikai republikánus politikus sem lesz jelen.  Néhányan videó üzenetet küldenek majd és csupán néhány másodosztályú amerikai média kommentátor jön el.
Szánthó Miklós szerint ez a konferencia megmutatja, hogy a nemzeti erők együtt tudnak működni nemzetközi szinten, azért jön el több mint 200 vendég, Csak éppen az amerikaiak nem lesznek ott…

Egyre zavarodottabb a magyar propaganda, a rezsim teljesen elszigetelődött és az már nevetségességig fokozódott ahogyan a magyar modellt szeretné ismertetni külföldi vendégekkel Szánthó Miklós… Miféle magyar modellt?
A rendezvény mottója az Isten, a haza és a család hármas egysége. Ez fejezi ki legjobban, amiben mi, konzervatívok hiszünk akár az óceán két oldalán is – nyilatkozta Szánthó Miklós.
A rendezvényt olyan “gondolkodókkal” pakolták meg mint Bayer Zsolt, Tóth Gabi, Kövér László vagy Kovács Zoltán… Érdekes hogy még az eddig Orbánt támogató volt New York-i kormányzó, George Pataki is távol tartja magát a nevetséges akciótól…”

 Magyaur blog

Címkép: Szánthó Miklós